Czemu jak ping podskoczy to mnie wywala? Jakoś w wymieniarkach miałem nie raz duży ping i mnie nie wywalało
,, Szlachetne zdrowie, ee, ym, prawda, mmm mmm, ile cię trza cenić, czy jak, mm, a jak mm, tak, mm, em em, jako smakujesz aż się zepsujesz, prawda” ~ Nasz wspaniały Premier Morawiecki 2k20
Discord Tag: oliwka#6833
Nick: kupka
(08-18-2020, 08:27)Frisk napisał(a): (08-18-2020, 07:30)ZombieNinja365 napisał(a): Myślę że za drugim w zupełności wystarczy. A poza tym nadal pytam czemu nie za pierwszym, kto wchodzi na pvp wiedząc że ma 3 kreski neta albo w trakcie burzy?
wystarczy ze ping sam z siebie skoczy i jestes wywalony
masz jeszcze ten wspanialy anticheat ktory wywala za samo istnienie
Zgadzam się z friskiem, dzisiaj lekko podskoczył mi ping i wywaliło :C
![[Obrazek: wYUDxoL.jpg]](https://i.imgur.com/wYUDxoL.jpg) bad kisa.
Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
(08-18-2020, 08:49)ZombieNinja365 napisał(a): Jakoś w wymieniarkach miałem nie raz duży ping i mnie nie wywalało 
Zwyczajnie masz szczęście, mi zdarza się że ping skoczy do wysokich wartości i mnie rozłącza.
Na pvp wchodzi się na ,, WŁASNE RYZYKO,, więc i tak nadal proponuję by to wprowadzić. Nie chcesz to nie wchodź nikt cie nie zmusza
,, Szlachetne zdrowie, ee, ym, prawda, mmm mmm, ile cię trza cenić, czy jak, mm, a jak mm, tak, mm, em em, jako smakujesz aż się zepsujesz, prawda” ~ Nasz wspaniały Premier Morawiecki 2k20
internet jak internet zdarza sie problemem jest ten anticheat nic nie zrobicie jesli dalej bedzie randomowo wywalal i nie pisz ze ryzyko czy cos bo jak ac wywala mnie za klikanie w ludzi na spawnie to cos jest bardzo nie tak
A jeśli wiesz ze twój ping lubi sobie potańczyć to też uwaga uwaga : nie wchodź
(08-18-2020, 09:31)Frisk napisał(a): internet jak internet zdarza sie problemem jest ten anticheat nic nie zrobicie jesli dalej bedzie randomowo wywalal i nie pisz ze ryzyko czy cos bo jak ac wywala mnie za klikanie w ludzi na spawnie to cos jest bardzo nie tak
On nie wywala randomowo tylko gdy zbyt dużo spamisz tym samym. Przykładowo jesteś na pvp i pre-fireujesz w tych co stoją na wejściu żeby cie nie trafili. Otrzymujesz wiadomość na czacie : That Player is not on the pvp area. Jeśli nie przestaniesz dość szybko z naciskaniem to wyrzuci cię. Analogicznie jest z CPS, jeśli będziesz bez przerwy wyciągał jakieś 12-15 CPS przez długi czas to po prostu cie wyrzuci. Dla mnie jest to osobiście bez sensu i nie wiem kto i w jakim celu dodał coś takiego
(08-18-2020, 09:31)ZombieNinja365 napisał(a): A jeśli wiesz ze twój ping lubi sobie potańczyć to też uwaga uwaga : nie wchodź 
Teraz to mnie zdenerwowałeś, powinno się dążyć aby przyjemnie było dla każdego a nie tylko dla jakieś grupy. Szukać złotego środka, a nie "to macie problem, elo".
(08-18-2020, 09:38)Toiru napisał(a): (08-18-2020, 09:31)ZombieNinja365 napisał(a): A jeśli wiesz ze twój ping lubi sobie potańczyć to też uwaga uwaga : nie wchodź 
Teraz to mnie zdenerwowałeś, powinno się dążyć aby przyjemnie było dla każdego a nie tylko dla jakieś grupy. Szukać złotego środka, a nie "to macie problem, elo". +1
Tym optymalnym rozwiązaniem byłby limit 3 razy. 2 to za mało.
Czemu 2 to za mało? Jeżeli za pierwszym razem cie wywali to powinna Ci się zapalić czerwona lampka i nie ryzykować więcej. A jeżeli będzie limit 3 razy to ktoś sobie elegancko 2 razy zloga i potem nie będzie wchodzić..
(08-18-2020, 09:49)ZombieNinja365 napisał(a): Czemu 2 to za mało? Jeżeli za pierwszym razem cie wywali to powinna Ci się zapalić czerwona lampka i nie powinieneś ryzykować więcej. A jeżeli będzie limit 3 razy to ktoś sobie elegancko 2 razy zloga i potem nie będzie wchodzić..
|