Mnie to też nie rusza, lol. Jak już kiedyś pisałem, bardziej dotyka mnie to kto robi takie zdjęcia :^)
Jestem ciekaw kto wrzucał nagie panie do pudłowników
Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
(01-12-2016, 14:37)Raditz napisał(a): (01-12-2016, 06:58)lassem39 napisał(a): Takie włamanie świadczy o słabości hasła i o idiotyzmie / zazdrości / słabej psychice drugiego człowieka (jeśli prawowity właściciel strony był pełnoletni, to mógł przedawkować z alkoholem... ) Osobiście nie likuje takich stron, ponieważ są to ludzie, którzy dzięki naszym lajkom i komentarzom (ew. udostępnieniom) zarabiają grubą kasę za sprzedawanie tych stron - bo każdy chce mieć stronę, która ma aż np. 10000 lików, oraz pod postami ponad 10000000 komentarzy i 100000 udostępnień. A potem znikąd biorą się posty "Moje IQ to 120 chyba dobrze ale ktoś tam miał aż 150! sprawdź swoje tutaj!: <jakiś link> I tak to się rozpowszechnia, tak więc są to ludzie, którzy zarabiają na naszej naiwności. Bo to naprawdę nie jest trudne "2+2*2 = 6 - like 8- kom" I mają te lajki, bo taki człowiek chce się pochwalić swoją "rozszerzoną" wiedzą kolejności wykonywania działań.
Ale tu nie chodzi o te strony które przedstawiłeś Xd. Takie strony z "like, kom, ignore" to zwykły szlam zaśmiecający Facebooka. Widzem Unboxalla nie jestem, ale z tego co słyszałem dawał on administratorów, których dobrze nie znał. Jedyne o co się boję to o grupę beczkowników, bo tam ludzie są naprawdę ogarnięci. Hajsów już nie żałuję, bo pomimo że to jedna z największych grup jest tam niezłe rakowisko. Większość takich rajdów prowadzone są na grupy, których większa część osób nie chce. Osobiście sam chciałbym usunąć, a nawet przyłączyć się do rajdowania grup takich jak jakieś Piony Blowa, czy Ciuraki Naciuraka, tych "bardzo sławnych" idoli hot 12 latek .-.
Mnie bardziej denerwuje, cenzura Facebooka, który usuwa wszystkie negatywne posty o uchodźcach, żydach, muzułmanach, ale postów o np: Polakach to już nie.
(01-12-2016, 16:04)Tails napisał(a): (01-12-2016, 14:37)Raditz napisał(a): (01-12-2016, 06:58)lassem39 napisał(a): Takie włamanie świadczy o słabości hasła i o idiotyzmie / zazdrości / słabej psychice drugiego człowieka (jeśli prawowity właściciel strony był pełnoletni, to mógł przedawkować z alkoholem... ) Osobiście nie likuje takich stron, ponieważ są to ludzie, którzy dzięki naszym lajkom i komentarzom (ew. udostępnieniom) zarabiają grubą kasę za sprzedawanie tych stron - bo każdy chce mieć stronę, która ma aż np. 10000 lików, oraz pod postami ponad 10000000 komentarzy i 100000 udostępnień. A potem znikąd biorą się posty "Moje IQ to 120 chyba dobrze ale ktoś tam miał aż 150! sprawdź swoje tutaj!: <jakiś link> I tak to się rozpowszechnia, tak więc są to ludzie, którzy zarabiają na naszej naiwności. Bo to naprawdę nie jest trudne "2+2*2 = 6 - like 8- kom" I mają te lajki, bo taki człowiek chce się pochwalić swoją "rozszerzoną" wiedzą kolejności wykonywania działań.
Ale tu nie chodzi o te strony które przedstawiłeś Xd. Takie strony z "like, kom, ignore" to zwykły szlam zaśmiecający Facebooka. Widzem Unboxalla nie jestem, ale z tego co słyszałem dawał on administratorów, których dobrze nie znał. Jedyne o co się boję to o grupę beczkowników, bo tam ludzie są naprawdę ogarnięci. Hajsów już nie żałuję, bo pomimo że to jedna z największych grup jest tam niezłe rakowisko. Większość takich rajdów prowadzone są na grupy, których większa część osób nie chce. Osobiście sam chciałbym usunąć, a nawet przyłączyć się do rajdowania grup takich jak jakieś Piony Blowa, czy Ciuraki Naciuraka, tych "bardzo sławnych" idoli hot 12 latek .-.
Mnie bardziej denerwuje, cenzura Facebooka, który usuwa wszystkie negatywne posty o uchodźcach, żydach, muzułmanach, ale postów o np: Polakach to już nie.
Najlepsze, że za udostępnianie takich rzeczy można trafić za kratki (źli uchodźcy, źli Żydzi, źli źli źli...)
no mi się nie przytrafiło nigdy widzieć takich zdjęć. nie wiem czy to by mnie ruszyło, szczerze mówiąc to chyba trochę tak... ale bardziej właśnie dziwną rzeczą jest to, że w ogóle takie zdjęcia istnieją. jakiś zabójca kogoś zabił i zrobił zdjęcie? i udostępnił to na fb czy co? że to w internecie jest... jezu. cieszę się, że w ogóle tego nie używam.
Discord Tag: Krusio$3879
Nick: CruQ
oj tam oj tam... Znając życie horrory to byście oglądali ;p
To nie były jakieś super zdjęcia. Jakieś tam zwłoki, naga kobieta, zwłoki, zwłoki
btw
[*] Pudłownicy
Discord Tag: Krusio$3879
Nick: CruQ
(01-12-2016, 17:26)Frost napisał(a): To nie były jakieś super zdjęcia. Jakieś tam zwłoki, naga kobieta, zwłoki, zwłoki
to po co robić z tego nie wiadomo jakie halo?
(01-11-2016, 21:44)McKwadrat napisał(a): ŻEBY NA STRONĘ GDZIE ŚREDNIA WIAKU TO 12 LAT, UDOSTĘPNIAĆ
fb 13+
|