![]() |
To jest chore... - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Inne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Off-topic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: To jest chore... (/showthread.php?tid=18294) |
To jest chore... - McKwadrat - 01-11-2016 Witajcie ![]() Chciałabym otworzyć taką dyskusję. Otóż znacie pewnie kanał o chłopaku co rozpakowywuje różne cuda typu chlebaki itp. I nagrywa z tego recenzje (wolę nie podawać nazwy kanału bo to może podejść pod reklamę a nie chce warnów) Miał stronę na fb która się nazywała pudłownicy. Osobiście nie wchodziłam dawno na tą stronę, byłam tam aktywna jakiś czas. Ale w weekend w nocy po drugiej coś trochę ponad, obudziły mnie powiadomienia z telefonu. Facebook mi spamował postami na stronę. Zaglądam, a tam... Bez komentarza... Powiem tyle: Flaki... Martwe ciała pomasakrowane... zwierzęta pocięte na części... zdjęcia brutalnie zabitych psów... Moja psychika w tym momencie siadła. Całą noc nie spałam. Musiałam iść wręcz do rodziców, bo miałam po prostu łzy w oczach. Ktoś się włamał na stronę i spamił zdjęciami z ciemnej strony internetu. Jak ktoś jest ciekawy jakie, to podam mu link do strony, skąd takie materiały się biorą na PW, ale to tylko dla osób o naprawdę silnych nerwach... i nawet nie wiem czy wam to podawać, bo to cios dla psychiki totalny. Ja chcę tylko powiedzieć: JAK BARDZO MOŻNA MIEĆ NASRANE W GŁOWIE, ŻEBY NA STRONĘ GDZIE ŚREDNIA WIAKU TO 12 LAT, UDOSTĘPNIAĆ ZAAWANSOWANE STOPNIE ROZKŁADÓW CIAŁ, ALBO WNĘTRZNOŚCI CZŁOWIEKA?! TO JEST PO PROSTU CHORE! Powiedzcie mi, bo to po prostu k***a nie są ludzie. Oni są na poziomie psychopaty. Nie, oni są k***a lepsi od nich. To, ile tam było tego syfu, to po prostu przewyższa ludność Kanady. Oni mają po prostu g***o zamiast mózgu. Dlaczego to pisze? by was ostrzec. Jak jesteście na grupach sławniejszych youtuberów, to strzeżcie się przeglądania po nocach grupy, bo oni w każdej chwili mogą zaatakować. To dla dobra waszej psychiki. Grupy zrzeszające wiele ludzi zwykle nie mają zatwierdzania postów, albo muszą mieć dużą ilość randomowych ludzi za adminów, przez co w każdej chwili mogą zaspamić wam grupę. Pozdrawiam, i życzę wam omijania takich obrazów ![]() RE: To jest chore... - Kuba6850 - 01-11-2016 Właśnie dlatego apsolutnie na żadnym innym urządzeniu niż moje sie nie loguje. Wystarczy ze zalogowales sie u kolegi i game over ... To straszne jak łatwo mozna zdobyć kogoś hasło ![]() RE: To jest chore... - Lucky2kk - 01-11-2016 usunęli pudłowników ;c (przez głupich spamerów por***i , i brutalnymi rzeczami ;cc (wiesz co oni myślą kiedy takie głupie rzeczy wstawiają które wymieniłem powyżej ??!!) żeby ku**a żeby wstawić i jakiś kablownik który liżę dupę fb to zgłosić -_- RE: To jest chore... - Lucky2kk - 01-11-2016 Pv :v RE: To jest chore... - _CBS - 01-12-2016 Takie włamanie świadczy o słabości hasła i o idiotyzmie / zazdrości / słabej psychice drugiego człowieka (jeśli prawowity właściciel strony był pełnoletni, to mógł przedawkować z alkoholem... ) Osobiście nie likuje takich stron, ponieważ są to ludzie, którzy dzięki naszym lajkom i komentarzom (ew. udostępnieniom) zarabiają grubą kasę za sprzedawanie tych stron - bo każdy chce mieć stronę, która ma aż np. 10000 lików, oraz pod postami ponad 10000000 komentarzy i 100000 udostępnień. A potem znikąd biorą się posty "Moje IQ to 120 chyba dobrze ale ktoś tam miał aż 150! sprawdź swoje tutaj!: <jakiś link> I tak to się rozpowszechnia, tak więc są to ludzie, którzy zarabiają na naszej naiwności. Bo to naprawdę nie jest trudne "2+2*2 = 6 - like 8- kom" I mają te lajki, bo taki człowiek chce się pochwalić swoją "rozszerzoną" wiedzą kolejności wykonywania działań. RE: To jest chore... - Minecraftowaa_xD - 01-12-2016 Sam Unboxall powiedzial ze dawal administracje losowym osobom i to oni zrobili na pudlownikach, teraz tego żałuje i zrobil nowa grupe wraz z Jackiem. Jezeli chcecie wiedziec co sie stalo wejdzcie na jego kanał ![]() Lassem to nie strone atakowali tylko grupe RE: To jest chore... - _CBS - 01-12-2016 Całe kilka minut żyłem w błędzie :o RE: To jest chore... - Ewe - 01-12-2016 Współczu RE: To jest chore... - Raditz - 01-12-2016 (01-12-2016, 06:58)lassem39 napisał(a): Takie włamanie świadczy o słabości hasła i o idiotyzmie / zazdrości / słabej psychice drugiego człowieka (jeśli prawowity właściciel strony był pełnoletni, to mógł przedawkować z alkoholem... ) Osobiście nie likuje takich stron, ponieważ są to ludzie, którzy dzięki naszym lajkom i komentarzom (ew. udostępnieniom) zarabiają grubą kasę za sprzedawanie tych stron - bo każdy chce mieć stronę, która ma aż np. 10000 lików, oraz pod postami ponad 10000000 komentarzy i 100000 udostępnień. A potem znikąd biorą się posty "Moje IQ to 120 chyba dobrze ale ktoś tam miał aż 150! sprawdź swoje tutaj!: <jakiś link> I tak to się rozpowszechnia, tak więc są to ludzie, którzy zarabiają na naszej naiwności. Bo to naprawdę nie jest trudne "2+2*2 = 6 - like 8- kom" I mają te lajki, bo taki człowiek chce się pochwalić swoją "rozszerzoną" wiedzą kolejności wykonywania działań. Ale tu nie chodzi o te strony które przedstawiłeś Xd. Takie strony z "like, kom, ignore" to zwykły szlam zaśmiecający Facebooka. Widzem Unboxalla nie jestem, ale z tego co słyszałem dawał on administratorów, których dobrze nie znał. Jedyne o co się boję to o grupę beczkowników, bo tam ludzie są naprawdę ogarnięci. Hajsów już nie żałuję, bo pomimo że to jedna z największych grup jest tam niezłe rakowisko. Większość takich rajdów prowadzone są na grupy, których większa część osób nie chce. Osobiście sam chciałbym usunąć, a nawet przyłączyć się do rajdowania grup takich jak jakieś Piony Blowa, czy Ciuraki Naciuraka, tych "bardzo sławnych" idoli hot 12 latek .-. RE: To jest chore... - Frost - 01-12-2016 Ja w tych ciałach nie widziałem niczego co ryło banie. Bo sam mam zryty beret |