12-16-2014, 21:27
Cichy jeszcze jedna sprawa- okradziono mnie z diaxów złota i żelaza. Tylko to bym chciał odzyskać reszta niech sie wali. Diaxów miałem 32 bloki i 10 staków diax cos około tego. Tak dokładnie było. Złota chyba 4 staki bloków i zelaza 2 staki (tutaj nie jestem pewien). Co do lipy nie gra ona często i po 2 daje sb ręke uciac,ze hasło juz pewnie zmienił,a jesli nie ity weżmie konto Invalin,które też rzekomo nie jest jego. Wiec moze zmien jej hasło i wyślij jej priv albo poprostu oddaj moje diaxy,złoto itp bo nie chce zaczynac od nowa zbierac tyle itemów. Mówie ci wiarygodnie gdyz podałem przybliżone ilosci itemów,które skradziono.
Z diaxami jestem pewny w 100% bo 10min wczesniej przerobiłem 32bloczki gdyz miałem zapłacic za itemy. i w skrzynce był jesed rządek staków diax i w drógim 1 stak. sry 3 staki zostawił... Ale to wciąz mało bo ten typ prześladuje moje konto od początku. Powód moje itemy gdyz mam ich sporo.
Z diaxami jestem pewny w 100% bo 10min wczesniej przerobiłem 32bloczki gdyz miałem zapłacic za itemy. i w skrzynce był jesed rządek staków diax i w drógim 1 stak. sry 3 staki zostawił... Ale to wciąz mało bo ten typ prześladuje moje konto od początku. Powód moje itemy gdyz mam ich sporo.