10-04-2014, 12:08
Dokładnie, niepotrzebne aż tyle obrażeń w snajpie... A co do tego pluginu na pistolety, to można zmienić każdą broń oddzielnie ;p
To nie jest zapewne trudne nawet, chyba że nasz serwer nie używa Crackshota tylko jakiś autorski, więc mogę się mylić.
To pvp nie ma sensu teraz, ja biję tylko z miecza, bo te bronie mnie wkurzają. Od czasu do czasu użyję snajpy. Nie ma sensu nawet VIPa kupować, bo po co... Lepszy set i miecz to za mało dla mnie, bo karabinu nie używam (za słaby jest). Proszę o poprawienie jakoś tego...
Hmm... Niech będzie:
Pistolet 6|6 - obrażenia te same co są teraz, ale odrzut zwiększony
Karabin 20|20 - to samo co z pistoletem, obrażenia są spoko, ale odrzut za mały
Snajperka 5|5 / 4|4 - zmiana obrażeń na 5 hp, odrzut taki sam
Shotgun 2 - Po prostu przywrócenie tego co było kiedyś (no może nie aż tak, bo był chyba trochę za mocny), czyli z daleka małe obrażenia, a z bliska ogroomne.
To nie jest zapewne trudne nawet, chyba że nasz serwer nie używa Crackshota tylko jakiś autorski, więc mogę się mylić.
To pvp nie ma sensu teraz, ja biję tylko z miecza, bo te bronie mnie wkurzają. Od czasu do czasu użyję snajpy. Nie ma sensu nawet VIPa kupować, bo po co... Lepszy set i miecz to za mało dla mnie, bo karabinu nie używam (za słaby jest). Proszę o poprawienie jakoś tego...
Hmm... Niech będzie:
Pistolet 6|6 - obrażenia te same co są teraz, ale odrzut zwiększony
Karabin 20|20 - to samo co z pistoletem, obrażenia są spoko, ale odrzut za mały
Snajperka 5|5 / 4|4 - zmiana obrażeń na 5 hp, odrzut taki sam
Shotgun 2 - Po prostu przywrócenie tego co było kiedyś (no może nie aż tak, bo był chyba trochę za mocny), czyli z daleka małe obrażenia, a z bliska ogroomne.