Skup
Question 
Witam, moją propozycją jest dodanie do skupu totemów nieśmiertelności. Wydaje mi się że ich farmienie przyniesie spory zarobek dla graczy. Pozdrawiam Heart
dzienki czesc
( 11 godzin(y) temu)maxthedealer_ napisał(a): Witam, moją propozycją jest dodanie do skupu totemów nieśmiertelności. Wydaje mi się że ich farmienie przyniesie spory zarobek dla graczy. Pozdrawiam Heart

Naucz się, że na skylandzie nie można sporo i łatwo zarabiać Diamond
( 10 godzin(y) temu)Slajmek2137 napisał(a):
( 11 godzin(y) temu)maxthedealer_ napisał(a): Witam, moją propozycją jest dodanie do skupu totemów nieśmiertelności. Wydaje mi się że ich farmienie przyniesie spory zarobek dla graczy. Pozdrawiam Heart

Naucz się, że na skylandzie nie można sporo i łatwo zarabiać Diamond
naucz sie, ze nie musisz pisac z mulciaka swoich postow macro, bo anonimem nie bedziesz.

byla wielokrotnie taka propozycja nam przedstawiana, ale my nie chcemy. gdyby totemow nie dalo sie farmic to i bylyby za rozsadna cene, ale co nam z totemow jak damy za 20$? to jest smiech na sali, patrzac jak normalny (podkreslam: NORMALNY) gracz musi sie meczyc, a taki np. dominikmiusic wyfarmi w kilka godzin ich 3 duze skrzynki. tu nie chodzi o to czy ktos bedzie duzo zarabial czy nie, jak to opisal kolega z banem permanentnym za rozne bugi itd, a o sposob zarobku i to, czym jest dany przedmiot, bo to nie jest pospolity item jak diament czy nawet netheryt.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości