Główki PVP
Proponuje dodanie dropu główki zabitego gracza na pvp, szansa bardzo mała, z 0.1% lub mniej.  Enderman
[Obrazek: HVOw9IU.png]
 [Obrazek: TRwoacH.png] [Obrazek: X3PZCTO.png]

(12-19-2024, 22:15)Errrixon napisał(a): Proponuje dodanie dropu główki zabitego gracza na pvp, szansa bardzo mała, z 0.1% lub mniej.  Enderman

z jednej strony calkiem fajny pomysl ale z drugiej juz widze to nocne farmienie 2 osob tylko na warpie, fajnie jakby nie dropily z ostatnio zabitego gracza w przeciagu 15min czy cos w tym stylu, zeby te glowy po prostu byly rzadkie, poza tym jestem za
Jestem za, cooldown 20min od zabitego gracza (tego samego)

Nie ma lipy, same brzozy.

bylo i sie bugowalo, raz dropily glowy a raz nie az calkiem przestaly..
(12-20-2024, 04:15)h3zquu napisał(a): bylo i sie bugowalo, raz dropily glowy a raz nie az calkiem przestaly trzeba lepiej wykonać ten dodatek Smile
To trzeba lepiej dopracować taki dodatek Smile
[Obrazek: HVOw9IU.png]
 [Obrazek: TRwoacH.png] [Obrazek: X3PZCTO.png]

(12-20-2024, 15:09)Errrixon napisał(a):
(12-20-2024, 04:15)h3zquu napisał(a): bylo i sie bugowalo, raz dropily glowy a raz nie az calkiem przestaly trzeba lepiej wykonać ten dodatek Smile
To trzeba lepiej dopracować taki dodatek Smile
jezeli uwazasz sie za takiego profesjonaliste to idz i sam napisz plugin, ktory dziala w 100% i nie psuje sie w ogole, bo przeciez "trzeba lepiej dopracowac". jezeli cos co dzialalo nagle przestaje dzialac i nie mozemy tego poprawic w ogole, zeby dzialalo (podczas poprawnego dzialania tez sie plugin bugowal) to oznacza, ze cos jest nie tak i cichy nie moze zlokalizowac problemu, to nie ma po co trzymac takich dodatkow.

a tak powaznie - nie chcialbym tego nawet na serwerze, bo jest od groma glowek mobow / blokow, dodamy takie glowy z graczy to zrobi sie jeden wielki smietnik glow, czego ja wolalbym unikac (obecnie jest 100+ glowek + eventowe) + sam fakt, ze mozna to farmic i sprzedawac na spawnie na jednym graczu, to to juz w ogole..

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości