Tak bo nagle teraz tobie przeszkadza a jak wyzywasz innych na Discordzie to juz nie xd?
I nie nie mowimy o produktach tylko o uslugach jakie ktos dostarcza
Tak gardze nimi i dlatego nie wyzywam kogos od k**ew tak jak ty
//warn za cala ta niepotrzebna klotnie, ktora jest nie na temat.
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
proponowalbym tobie Frisk i l4mb0 przeniesienie waszej pieknej wymiany zdan gdzie indziej, np. shoutbox czy cos, a nie wprowadzac zamet w watku, ktory na dobra sprawe albo cos naprawi albo cos zepsuje, wiec jezeli chcemy dojsc do porozumienia to na prawde, prosze o zaprzestanie tej niepotrzebnej klotni.
odnoszac sie do calego watku ja jestem zdania, ze dopoki na watek nie odpowie "zarzadca" discorda (cbs) albo w ogole za sprawe wezmie sie cichy, to ja nie mam zamiaru komentowac tego co sie dzieje na discordzie, a niektorzy mam wrazenie ze chyba znaja moje zdanie na ten temat (ci wtajemniczeni, ale to mniejsza). jedynie co to mozemy sie wymieniac swoimi spostrzezeniami i zdaniami na temat discorda. nie ja tworzylem tam regulamin, zebym mogl go zmieniac z dnia na dzien.
dodatkowo oswiadczam, ze kazda wiadomosc, ktora bedzie nie na temat i bedzie spamem zostanie usunieta, a w radykalnych momentach uzytkownik zostanie ukarany warnem. prosze abyscie sie szanowali i z rozsadkiem uczestniczyli w wymianie swoich zdan, dziekuje - to tyle ode mnie.
Discord Tag: Chrobras
Nick: Rejwx
Dobra to jak ja to widzę:
Ktoś pisał ze serwery dc czy ts maja jakby zawsze zluzowany regulamin i to jest prawda. Uważam że osoby decyzyjne powinny wyczuwać gdzie jest ten „złoty środek” i pozwalać też na luźną rozmowę ale bez tekstów typu „debi**, cw** , masz autyzm” które mogą kogokolwiek obrazić - takie powinny zostać kasowane a użytkownicy karani.
Wprowadzenie całkowitego zakazu jakiś przekleństw spowoduje że będzie strach cokolwiek napisać bo rzucenie jednego przekleństwa nie związanego do nikogo będzie z automatu ban/kasowana wiadomość Itp. I jasne zgodzę się że jeżeli osoba będzie nadużywała przekleństw to wtedy można kasować itp te wiadomości.