Bez powstawne zbanowanie mnie
Bez dowodu i podobno za speedmine bylem na potce haste 2 i kopalem sobie i bana dostalem juz kilka razy jestem banowany za nic

//3 dni za obraze administracji w calym temacie ~cbs
Dowód zawsze jest Smile takie zabezpieczenie Big Grin https://youtu.be/8Efe_spa7AU

"Po pierwsze nie zamierzam dyskutować...."

1. Potka haste 2 trwa 1.3 na nagraniu nieco ponad dłużej kopiesz Smile
2. Mam włączone efekty potek itp od Ciebie żadnych nie widać efektów.

ps. https://www.youtube.com/watch?v=PLteDgvYKIM
mialem 2 3 potki wiec no

se robicie co chcecie *********** administracje i tyle

banuja nie winne osoby i sie obrazaja ze ich nie witam

jeszcze film ktory mnie obraza a jak ja raz napisalem co sadze o adminstracji to ban na 3 dni nie no administacja the best
Na twojej postaci nie ma efektów więc na potki nie zwalisz. A to że mam je włączone najlepiej widać jak zaczyna się nagranie i widać moje efekty które jeszcze utrzymują się po przeteleportowaniu się z wyspy. Poza tym odpaliłeś się w momencie kiedy zobaczyłeś że ja kopie szybko (na efekcie beackona z wyspy z 10 sekund) nie wpadłeś właśnie na to że efekt mam z beackona Smile
(05-10-2023, 22:01)Mafiasz napisał(a): bana dostalem juz kilka razy jestem banowany za nic
boli mnie troche, ze taki watek jest napisany na „odwal sie” i jeszcze z TAKIM bledem w tytule… ale no czego mozemy sie spodziewac  Rolleyes

no dobrze, to ja zeby ulatwic sobie argumentacje twoich „banow za nic” wstawie twoja historie banow:
[Obrazek: BFventy.jpg]
omijajac twojego bana z dzis zostales slusznie zbanowany w pazdzierniku ubieglego roku za cheaty i tam nie bylo zgrzytow, bo sprawie wyjasnilismy i do bledow sie przyznales, z kolei na temat bana za obraze administracji ciagle wypierasz sie, ze ban nie byl sluszny, nie byl? to moze teraz ja mam wejsc na serwer i naklaniac innych by sie gnebili nad toba? bo to, ze z wlasnej glupoty wtedy zginales bylo twoim problemem, a w ramach dowodu podsylam rozmowe z chatu:
[Obrazek: B0SOxTM.jpg]

ja tutaj nie widze zadnych nieporozumien z rzekomymi „banami za nic”, a reszta banow nad z dopiskiem „obraza administracji” jest zmiana kary, bo raz zostal uzyty za krotki okres czasu, a dwa ze doszlo do tego multikonto. dodatkowo chce dac tobie rade: mimo, ze nam nie po drodze, to prosze - oszczedz sobie czasu na robienie watki, bo jak masz robic takie z odwoalniem o bana na odwal, to ja bym to calkiem zamknal i nie odpowiadal.
uwazam ze ban za speedmine jest sluszny, potka haste 2 niszczylaby bloki z automatu, a tutaj widac niszczenie sie stone, a od ciebie nie bylo widac czasteczek, a netherite kilof tak nie kopie, wiec sa to cheaty (jeszcze w filmie piszesz, ze malo cobble leci, to chyba cos jest na rzeczy, lol).
moze masz wylaczone specialnie po to zeby mnie uwalic za ostantnio drame co ja mam se teraz filmy nagrywac jak se kopie ?

tak xd bo chialem zobaczyc czy da sie na koplu dorobic i sie wkurzylem i poszedlem se afczyc i se po afczylem

wy macie w administarcji inne myslenie ale dobra w tym tygodniu se w cs bede pykal i do zobaczenia za 7 dni

myslicie ze mnie 7 dni zbawi xd ten co na ortografie jeszcze wypomina nie musze znac ortografi nie jestem amdinistratorem zeby miec orto perfect
(05-10-2023, 22:17)Mafiasz napisał(a): moze masz wylaczone specialnie po to zeby mnie uwalic za ostantnio drame co ja mam se teraz filmy nagrywac jak se kopie ?

tak xd bo chialem zobaczyc czy da sie na koplu dorobic i sie wkurzylem i poszedlem se afczyc i se po afczylem

wy macie w administarcji inne myslenie ale dobra w tym tygodniu se w cs bede pykal i do zobaczenia za 7 dni
ty jak widac zyjesz w swoim swiecie, bo u siebie nie zobaczysz niedoskonalosci, a oczywiscie przebrzydla administracja zawsze musi ci gre utrudnic, zaaawsze. pozwolmy moze jeszcze lazic innym na pvp z krecacymi sie glowkami, albo calkiem zezwolmy na nukera!
tworzac tak bez sensowne odpowiedzi tylko i wylacznie sobie robisz pod gorke, a nie nam, bo my dobrze wiemy co jest sluszne a co nie. w moim poscie wszystko wyjasnilem, chrobras tez wyjasnil. nawet w jednej odpowiedzi cenzura musiala
slowo na J zacenzurowac… i kto tu szacunku do gracza nie ma xd.

//edit 23:25 - jak potrafisz rozroznic przyczepke do ortografii a do tego, ze watek jest na odwal, to powinienes wiedziec ze w odpowiedzi dalem nacisk na tresc watku, ale skad to mozesz wiedziec skoro swiety mafiasz wie wszystko jak najlepiej i nie robi zadnych bledow, no skadze xd.
(do Mafiasza) słuchaj znajdzie się dużo osób które mogłyby potwierdzić że ciągle łamiesz regulamin np cheaty albo mk. Powiedz mi warto się ośmieszać i mówić że dostajesz mute, bany za nic?
No według mnie nie.

(Do adm) po co marnować swój cenny czas na kogoś kto ciągle łamie regulamin i zasługuje na perm? Dostałby perma to może na początku by się ośmieszał a potem by przychamowal (zwłaszcza jeśli byście nie odpowiadali bo go to wtedy nakręca też trochę). 

Nie stoję po żadnej ze stron ale Mafiasz powiem ci w skrócie: ogarnij się i skończ się ośmieszać bo administracja ma rację
Jestem Aniołem Ciemności 
(05-11-2023, 01:12)Emitian napisał(a): (Do adm) po co marnować swój cenny czas na kogoś kto ciągle łamie regulamin i zasługuje na perm? Dostałby perma to może na początku by się ośmieszał a potem by przychamowal (zwłaszcza jeśli byście nie odpowiadali bo go to wtedy nakręca też trochę). 
nie ma tak rozbitej historii banow, zeby dostal perma. nastepny jego wybryk bedzie skutkowal permem. „jesli byscie nieodpowiadali (…)” ja sobie nie dam wmowic, ze dalem komus kare bez powodu, tak o za darmo, po prostu nie dam, a na kazdy taki watek raczyloby odpowiedziec, skoro gracz nam cos zarzuca a mamy dowody podwazajace jego slowa. ogolnie twoj post tez tak za bardzo nie jest potrzebny ale coz, bywa.

watek zamykam, kara zostala slusznie nadana.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości