Dostane Unbana ImGodPvP .
Dostane unbana uspokojiłem sie troche 0 mafedrony + mineło troche.
Są małe sznase że cie odbanują po tylu banach (screen) Jeszcze tworzyłeś multikonta
[Obrazek: IqufDF9.png]
Darmowy SVIP na sky-land!!! (DZIAŁA) ---------> https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ 
Duża ilość multikont przez ten czas, na których wyzywałeś też innych i w żaden normalny sposób się nie poprawiłeś. Ja bym dla ciebie unbana nie widział, za takie zachowanie... A to, że napiszesz, że 0 mefadronu, czy też mefedronu, bo nigdy o mefadronie nie słyszałem nic ci nie da, bo ja se mogę napisać, że jestem po odwyku. Nie tędy droga.
Tylko sie pytam o un ban .
(12-10-2020, 12:42)ImGodPvP napisał(a): Tylko sie pytam o un ban .

A ja przedstawiam twoją sytuację i ułatwiam moderatorowi decyzję argumentując, dlaczego nie powinieneś/powinieneś dostać, w tym przypadku jest małe prawdopodobieństwo, ale powodzenia.
(12-10-2020, 12:44)h3zquu napisał(a):
(12-10-2020, 12:42)ImGodPvP napisał(a): Tylko sie pytam o un ban .

A ja przedstawiam twoją sytuację i ułatwiam moderatorowi decyzję argumentując, dlaczego nie powinieneś/powinieneś dostać, w tym przypadku jest małe prawdopodobieństwo, ale powodzenia.

I dziękuję prawnik lvl hard.
Zapewne nie dostaniesz unbana, dopuściłeś się wielu złych, nieczystych zagrań, czynów. Twoje zachowanie było karygodne, reprezentowałeś sobą patologię i tyle,pokazywałeś co Ty nie jesteś, że nie ma nikogo lepszego od Ciebie. Jeździłeś po Wszystkich Graczach tego serwera ładnie. To jest tylko moja opinia, ale nie wydaje mi się, że taki człowiek jak Ty może się jeszcze zmienić. Pozdrawiam.
Troche chyba ciezko bedzie z odbanowaniem cie O_O
[Obrazek: SyeT9l4.png]
Ja tez moge powiedzieć że jestem na odwyku a h3zku wie ze nie jestem XDD i tak pewnie grasz teraz na jakimś mk na cheatach. Moge sie założyć ze co dostaniesz bana na mk za cheaty to robisz nowe konto. Na NIE.
MEFEDRON

Niedostępny
[Obrazek: ALYtvju.jpg]

[Obrazek: N7JeXv6.jpg]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości