Wiesz ile on miał banow pozatym bardzo często wdaje sie w kłótnie
również jestem na nie, ciągłe wybranianie się tekstem "INNY OSOBNIK MIAŁ WIĘCEJ BANÓW A BYŁ POMOCNIKIEM" już mi się przejadło i taka postawa jest żałosna
gdyby panowała inna atmosfera to może teraz nie byłoby takiego problemu, pozdrawiam ciepło
Discord Tag: Konrad#4807
Nick: _CBS
no ale wy nie mozecie zabronic mu byc na nie xD nie lubi cie wiec raczej nie bedzie popieral ciebie jako moderatora i nie ma w tym nic dziwnego tak samo jak w tym, ze osoby, ktore cie lubia sa za.
argument, ze hub mial wiecej banow jest totalnie bez sensu i nie wiem dlaczego go uzywacie, ale skoro tak to #zabijakapl1337team
Chodzi o to żeby w administracji byl ktoś kto GRA. Tyle razy pisaliście że ciężko jest ogarnąć wszystkie wątki, skargi i tak dalej a nie chcecie zrekrutować więcej osób, wystarczy ktoś kto ma dobrą opinię, nie cheatowal i nie oszukiwał a gra często na serwerze. Ktoś kto często wchodzi widzi xraye, cheaty i tym podobne.....
,, Szlachetne zdrowie, ee, ym, prawda, mmm mmm, ile cię trza cenić, czy jak, mm, a jak mm, tak, mm, em em, jako smakujesz aż się zepsujesz, prawda” ~ Nasz wspaniały Premier Morawiecki 2k20