Te całe rypitery nie wysyłają jakiegoś wielkiego sygnału i nie generują aż tak wielkich lagów. Nimi idzie impuls 1sek ok a to niewiele dla fps, a inne mechanizmy zawodzą i znikają + generują lagi o jakich wspomniałeś
Dlatego ich nie posiadam.
Moja mechanika działania jest prosta mobgrindera sam w sobie pracuje 24, ale te rypitery odliczaja czas 6.30 min gdzie dasz 3 diaxy do odp. leja mechanizm sie aktywuje i wyślę impuls, impuls idzie tak 6.30 min a następnie wraca i blokuje. Nie ma tu magii i tak budowałem tą wersje pod czanki aby zminimalizować lagi. Co mają gracze.
A co do zniknięcia rypiterów miałem 24 diaxy czyli 8 osób wykupił 8 prób czyli 52 min system dział bez zarzutu zanim znikł, więc to trochę długo zanim coś znikło
, a diaxy mają blokadę aby nie było 2 sygnałów więc nie leciały.