(05-03-2019, 16:33)beniutki napisał(a): (05-03-2019, 16:31)ZiiiZ napisał(a): benio wzioles to zbyt doslownie proporce i bannery oraz patriotyczne emblematy na flagach wchodzily w gre chodzilo mi bardziej wlasnie o wyzwolenie waszego patriotyzmu w dzisiejszym dniu 3 maja jest swietem panstwowym nie mozemy zapominac o naszej calej historii wspominajac ta jedna date
< uznajac to co napisales kimi dodala efekt falowania na wietrze wiec ma wiecej szans ! >
Zadaniem konkursu było wybudowanie flagi Polski a to własnie jest poprawna flaga
dobrze napisalem juz wezme to pod uwage dla pewnosci by dobrze ocenic przelecialem na szybko liste flag polski
dodam kimi nie ma proporcji wiec to nie jest flaga polski na wietrze....
czasem nie wystarczy tylko myslec ale i uzyc wyobrazni
O to wyniki na Flagi sorka ze po czasie musialem jeszcze raz przemyslec na spokojnie
I miejsce - zajmuje antypodish wlozyl najwiecej wkladu w prace pomimo ze nie wiedzialem ktora z flag mam oceniac ale dzialka na wczorajsze swieto flagi byla przygotowana ! 25 000$
II miejsce - Zajmuje kimi_kimi ladna falujaca na wiosennym wietrze flaga 10 000$
III miejsce - Beniutki slabo z wyobrazeniem zabawy i podejscia ale czegos mnie to nauczylo
5000$
Dodam rowniez ze reszta prac tez zasluguje na nagrode ! nie mozna faworyzowac jednym dac drugim nie
Przepiekny proporzec od: Dariadidi 2500$ niestety nie jest on flaga a naprawde wlozylas duzo starania <stad pomysl by rozdac nagrody pocieszenia>
Zas lutyn mogles sie troche postarac i zrobic zdjecie czyms lepszym od tostera pisales ze prt sc Ci niedziala bylo poprosic mnie
przypomina mi to polska trybune na mecz : Lutyn 2500$
Kiosk9 Dziekuje Za udzial niepotrzebne bylo to szklo zastanawialem sie przez chwile czy to nie flaga w gablotce ale ciezko to porownac zapraszam do udzialu nastepnym razem : Kiosk9 2500$
<Benio nie moge uznac proporcji 5:8 poniewaz to jest minecraft nie kazdy mlody czlowiek wie ze flaga ma takie a nie inne proporcje i szukalby tego w google> uwazam ze ten wynik jest nie fer wobec prac innych ale masz co chciales