Discord Tag: Nie podaje
Nick: Dantelion
1) Wiem, że pajęczyna to dekoracja, której nie da się zdobyć, ale cena jest zbyt wysoka - 900$ za sztukę, proponowałbym 250$-400$ za sztukę, ponieważ prawie nikt tego nie kupuje.
2) Skoro koni jest najwięcej na serverze, to proponuję zamiany jajka konia na jajko krowy - 1700$-2500$ za sztukę.
3) Przydało by się dodanie Lampy Morskiej, która jest naprawdę ciężka do zdobycia. Cena 2000$ za sztukę, to była by uczciwa cena.
Wracając do tematu jajka, to można by zamienić, wybierając jedno z tych trzech na:
- Jajko krowy
- Jajko owcy
- Jajko krowy grzybowej
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Krowa grzybowa na 100% odpada. Za bardzo "egzotyczna" na dzialkach by byla. I praktycznie - zamiennikiem jest jej krowa normalna, ktora jest o wiele tansza (bylaby) od niej. Wiec po co krowe grzybowa? Opcje moga byc takie:
- Swinia
- Krowa
- Kura
- Albo zostaniemy przy jajku konia.
1. pajeczyny nadal nie da sie zdobyc? przeciez od pewnego czasu jest mapa surowcowa z wygenerowanymi strukturami, wiec mozna tqm spotkac tunele z torami i pajakami z pajeczynami. blokowalem tylko otwieranie i niszczenie skrzyn, wiec pajeczyne powinno dac sie wykopac czyms z jedwabnym dotykiem.
2. no nie wiem.
3. jestem na nie.
Cichusku przecież pajęczyne to nożycami.
Siema Jestem Bambiczka.
No dobra, zostajemy przy 2 propozycji.
To jak Cichusku?
Jedno jajko z tych trzech:
- Krowa
- Swinia
- Owca