kiedy
Witam...
Kiedy najszybciej moge liczyc na unbana ?
To zależy od Cichuska Smile
Popełniłem samobójstwo, nie żyję.
A za co masz bana?
[Obrazek: Przechwytywanie.PNG]

Thebox ma bana za kradzież główek. Egzekucję kradzieży wykonał na działce mati2710 na koncie poszukiwacz164 okradając go z 10 główek mrocznych i 8 główek ze skinem. Jego działki są wyczyszczone i opuszczone z automatu.

(10-11-2017, 19:32)Thebox napisał(a): Witam...

Za to co zrobiłeś to nie powinieneś prędko na niego liczyć. Z resztą nazwa "perm" do czegoś zobowiązuje. Ban permanentny to zakaz grania na zawsze czyli nigdy nie powinieneś nawet pytać się o tego głupiego UB, ponieważ i tak go nie dostaniesz.
Nikomu się nie podlizuję, stwierdzam suche fakty.

Niedostępny
Podam przypadek np. Kox_MarcinPL dostał perma a za miesiąc dostał unbana
(10-11-2017, 19:32)Thebox napisał(a): Witam...

ja bym nie pisał na twoim miejscu takich wątków bo jeszcze pogorszysz sprawę

EDIT: jeżeli i działka to i też $
Niedostępny
I jeszcze jedno czy moje 1mln$ zostało usunięte ?
lubię Cię, ale to, co zrobiłeś, i jeszcze próbowałeś zwalić winę na brata jest poniżej wszelkiej godności. ban permanentny jest banem na zawsze, jestem za możliwością odbanowania w 2020r :bezkappy:.
(10-11-2017, 20:12)Thebox napisał(a): I jeszcze jedno czy moje 1mln$ zostało usunięte ?

Twoje konto poszło pod kasację. Nie masz nic. Walcząc o Unbana na skylandzie walczysz tylko o granie na nicku THEBOXHEAD i o absolutnie nic więcej.

Niedostępny
Próbowałeś ? To on zrobił i tyle

(10-11-2017, 20:15)Iam napisał(a):
(10-11-2017, 20:12)Thebox napisał(a): I jeszcze jedno czy moje 1mln$ zostało usunięte ?

Twoje konto poszło pod kasację. Nie masz nic. Walcząc o Unbana na skylandzie walczysz tylko o granie na nicku THEBOXHEAD i o absolutnie nic więcej.
Mam lvl z pistoletów tyle mu zostało ?

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości