Konkurs
Zależy od pory roku XD W lato od 19:00 do 22:00
Niedostępny
5k? LUL
[Obrazek: CU8BbMK.png]
Niedostępny
(05-31-2017, 18:48)CruQ napisał(a): 5k? LUL

Wiesz bieda xd
Pozdrawiam
Niedostępny
JESTEM FAJNY. (No wiadomo xD)
Poleco bany za nabijanie postów, mogę się założyć.
Takie rzeczy tylko w off topie

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
(06-02-2017, 14:37)El Zdrowixo napisał(a): Poleco bany za nabijanie postów, mogę się założyć.

powiedział spamer co ma 450 postów....
Roses are red
Violets are blue
Omae wa
Mou shindeiru ;-;
(06-02-2017, 14:37)El Zdrowixo napisał(a): Poleco bany za nabijanie postów, mogę się założyć.

Przecież za nabijanie postów (spam*) są warny, nie bany. Poza tym, temat dotyczy serwera Classic, więc dlaczego ma to być w off-topicu? Off-topic to tematy odbiegające od serwera/forum, więc jedynym niepotrzebnym i zakłócającym temat wątku postem jest Twój.
(06-02-2017, 14:45)Puyan napisał(a):

Przecież za nabijanie postów (spam*) są warny, nie bany. Poza tym, temat dotyczy serwera Classic, więc dlaczego ma to być w off-topicu? Off-topic to tematy odbiegające od serwera/forum, więc jedynym niepotrzebnym i zakłócającym temat wątku postem jest Twój.
Dobrze, to od dziś będę pisał robie dropy n cl i jak dostanę warna to to będzie twoja wina i cichego. BO PRZECOEZ MOZNA

Hmm zdrowix a nie było czasem że wyzywałeś i mówiłeś " jak dostanę warna to to będzie twoja wina i cichego. BO PRZECOEZ MOZNA" nie dostałeś czasem bana ;?....
Roses are red
Violets are blue
Omae wa
Mou shindeiru ;-;
Ale spokojnie, od wykłócania się mamy off-topic i prywatne wiadomości.
(06-02-2017, 14:47)El Zdrowixo napisał(a): Dobrze, to od dziś będę pisał robie dropy n cl i jak dostanę warna to to będzie twoja wina i cichego. BO PRZECOEZ MOZNA

Kolego, ale nie zapominaj, że nie jestem już moderatorem, a za treści pisanie przeze mnie nie odpowiada Cichusek, będzie to tylko i wyłącznie Twoja wina Tongue Skoro będziesz robić eventy, stwórz sobie temat, ale bez przesady, bo jak zrobisz 10 pod rząd, to raczej ktoś je scali. Nie rozumiem teraz, co chcesz osiągnąć, od upominania i karania są odpowiednie osoby (nie jesteś jedną z nich). Skończmy już tą dyskusję, bo myślę, że wyczerpaliśmy temat.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości