| 

Polecam zgłosić i zamknąć ten shit
 Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

(02-01-2017, 18:17)KilSon napisał(a):  Ta Szwed jest spoko !!. HAHAHAHAHAHAHAH. Wczoraj o około godzinie 23 byłem na classic i napisałem xD. Po czym szwed napisał do mnie coś w tym stylu On: ,, jezu kilson wyjdź stąd ''
 Ja; Jeśli coś CI się nie podoba to Ty wyjdź
 On; Zaraz Ty wyjdziesz na wózku lekarskim ( czy jakimś tam )
 Ja; Taki jesteś mocny ? ;/
 On: Tak. ( potem mówił, że jestem przegrywem życiowym )

Nie robiłem ss, bo szkoda mi takich ludzi, u których kultura jest na poziomie ZEROWYM, Zero szacunku do innych osób, mówienie nie prawdy na ich temat. Porażka.

Później zaczynał wyzywać moją rodzinę. I tak jak BY GO KTOŚ ZGŁOSIŁ TO BAN BY BYŁ NAJMNIEJSZY BO JEST KOLEGĄ HUB, A KAŻDY GRACZ POWINIEN BYC TRAKTOWANY TAK SAMO I BANY POWINNY BYĆ TAKIE SAME !!!!
 Specjalnie zaczyna -> potem daje ignore, żebyś się mógł na niego wykrzyczeć -> daje zgłoszenie

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

(02-02-2017, 09:19)Kacpi ^^ napisał(a):  Polecam zgłosić i zamknąć ten shit
 Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
 Sam się zgłoś :V To będzie najlepszy wybór... [emoji17] Nie ma to jak się nasmiewac z czyjejs mordy, a sam swojej nie pokażesz, bo pewnie upadles na ryj x lat temu...

(02-02-2017, 10:13)Sivvy Zdrowix napisał(a):  Sam się zgłoś :V To będzie najlepszy wybór... [emoji17] Nie ma to jak się nasmiewac z czyjejs mordy, a sam swojej nie pokażesz, bo pewnie upadles na ryj x lat temu...

Rekt 
Że też taki 13 latek mnie zgłaszał

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka

(02-02-2017, 10:30)Frost napisał(a):   (02-02-2017, 10:13)Sivvy Zdrowix napisał(a):  Sam się zgłoś :V To będzie najlepszy wybór... [emoji17] Nie ma to jak się nasmiewac z czyjejs mordy, a sam swojej nie pokażesz, bo pewnie upadles na ryj x lat temu...
 Rekt

A ty ile masz lat dokładnie? [emoji14]

Dużo

(02-02-2017, 10:31)Sivvy Zdrowix napisał(a):   (02-02-2017, 10:30)Frost napisał(a):  A ty ile masz lat dokładnie? [emoji14] (02-02-2017, 10:13)Sivvy Zdrowix napisał(a):  Sam się zgłoś :V To będzie najlepszy wybór... [emoji17] Nie ma to jak się nasmiewac z czyjejs mordy, a sam swojej nie pokażesz, bo pewnie upadles na ryj x lat temu...
 Rekt

Elo typy mam 11 lat i jest git *****

lubie puciongi
![[Obrazek: giphy.gif]](https://media.giphy.com/media/26gs9wV6McqHH5Ffi/giphy.gif)  ![[Obrazek: 7chan_logo.png]](https://7chan.org/images/7chan_logo.png)  

(02-02-2017, 10:13)Sivvy Zdrowix napisał(a):  Sam się zgłoś :V To będzie najlepszy wybór... [emoji17] Nie ma to jak się nasmiewac z czyjejs mordy, a sam swojej nie pokażesz, bo pewnie upadles na ryj x lat temu...

1. Zabij się. 
2. Groźny chłopak z Cb jest. XDD 
3. Gdzie jest napisane, że mam pokazać swoją twarz żebym mógł się z Cb naśmiewać? 
4. Zabij się. 

Co do upadnięcia na twarz to pewnie nieraz się to zdarzyło, ale w sumie jak się siedzi przed kompem 24/7 to się dzieciństwa nie miało.

(02-02-2017, 11:12)Kacpi ^^ napisał(a):   (02-02-2017, 10:13)Sivvy Zdrowix napisał(a):  Sam się zgłoś :V To będzie najlepszy wybór... [emoji17] Nie ma to jak się nasmiewac z czyjejs mordy, a sam swojej nie pokażesz, bo pewnie upadles na ryj x lat temu...
 1. Zabij się.

2. Groźny chłopak z Cb jest. XDD
 3. Gdzie jest napisane, że mam pokazać swoją twarz żebym mógł się z Cb naśmiewać? XD
 4. Zabij się.

1. Szanowanko. 
2. Z ciebie groźna dziewczynka. 
3. Czytaj że zrozumieniem. 
4. Szanowanko.

(02-02-2017, 10:31)Frost napisał(a):  Dużo
 Mało :b

Nick: Marit_Bjoergen, HubPlayGames

BAN