VIP ma być mocniejszy od gracza
Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
(11-06-2020, 21:08)Awp93853 napisał(a): Zgadzam sie ze snajperka, shot zabija za 1 strzalem a snajeprka co?, jest bez uzyteczna
Jak dla ciebie snajperka jest bezużyteczna, to polecam nauczyć się grać.
Zmniejszenie liczby tych odprysków i odrzutu powinno być wystarczające.
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
(11-07-2020, 09:06)keinettgaming napisał(a): VIP ma być mocniejszy od gracza
I jest - lepszy set, lepszy miecz, dodatkowy karabin i nasiona, ktore powinny przejsc nerfa. Nie wystarcczy ci tych dodatkow? Poza tym, przypomne, ze i tak vipa jest ciezej zabic, ze wzgledu na set, a nasionka to zwykla farma poziomu na np. 1e, 1f, a jak sie innych pytalem o zdanie to poparli to (i tak, randomowe osoby). A przypominam: vip nie ma byc ranga p2w.
Discord Tag: Nacpany#8884
Nick: 00_kox
(11-07-2020, 09:27)h3zquu napisał(a): (11-07-2020, 09:06)keinettgaming napisał(a): VIP ma być mocniejszy od gracza
I jest - lepszy set, lepszy miecz, dodatkowy karabin i nasiona, ktore powinny przejsc nerfa. Nie wystarcczy ci tych dodatkow? Poza tym, przypomne, ze i tak vipa jest ciezej zabic, ze wzgledu na set, a nasionka to zwykla farma poziomu na np. 1e, 1f, a jak sie innych pytalem o zdanie to poparli to (i tak, randomowe osoby). A przypominam: vip nie ma byc ranga p2w.
Zgadzam sie z nerfem tych nasionek. Sam jak mialem vipa robilem w 10min z 1000+ dolarow.
Jestem za nefrem dla nasion.
Oczywiscie ze jestem za, wchodzac na 1-F gosc rzuca nasionka, granata i wpycha cie karabinem w nie. Jak nowy gracz moze na spokojnie sobie zagrac, a co mowic o starych wyjadaczach?
Pozdrawiam
To skoro już te nasionka chcecie znerfic to dodajcie spowrotem odskocznie ale żeby miała tylko 1 ładunek i żeby reload zajmował 1 min
,, Szlachetne zdrowie, ee, ym, prawda, mmm mmm, ile cię trza cenić, czy jak, mm, a jak mm, tak, mm, em em, jako smakujesz aż się zepsujesz, prawda” ~ Nasz wspaniały Premier Morawiecki 2k20
(11-07-2020, 15:56)ZombieNinja365 napisał(a): To skoro już te nasionka chcecie znerfic to dodajcie spowrotem odskocznie ale żeby miała tylko 1 ładunek i żeby reload zajmował 1 min
Nie po to została usuwana, by ją przywracać. Poza tym przyniesie same niekorzyści po dodaniu. VIP znów stanie się P2W (przypomnę, że już był wariant z 1, czy tam 2 ładunkami i reload trwał ZNACZNIE dłużej).
Nerf nasionek ma polegać na zbalansowaniu tego, żeby nie zarabiało się tego łatwo ( przeciwny bo se svipa dziś kupił xd). Przy takiej ilości graczy na 1f rzucając jedno nasionko jesteś w stanie zarobić 60$. Licząc rzucenie 10 takich masz już 600$, co moim zdaniem jest OP. Poza tym, to nie są nerfy, które mają "zniszczyć" owy item, ma po prostu zostać zbalansowany.
A gadki, że VIP ma być lepszy od gracza zostawcie dla siebie, bo VIP wystarczająco ma ułatwioną grę (karabinek, nasionka, lepszy miecz, zbroja - dalej wam mało?)
Przecież VIP kosztuje raptem 7 zł więc nie rozumiem o co ta cała afera, nie mam nic przeciwko nerfowi tych nasion ale przydałoby się coś w zamian, bez sensu cały czas nerfic tego vipa
A argument że jestem przeciw bo dziś sobie kupiłem jest za przeproszeniem wyciągnięty z tyłka bo grałem ponad 4 miesiące bez vipa albo lepiej
,, Szlachetne zdrowie, ee, ym, prawda, mmm mmm, ile cię trza cenić, czy jak, mm, a jak mm, tak, mm, em em, jako smakujesz aż się zepsujesz, prawda” ~ Nasz wspaniały Premier Morawiecki 2k20
(11-07-2020, 16:14)ZombieNinja365 napisał(a): Przecież VIP kosztuje raptem 7 zł więc nie rozumiem o co ta cała afera, nie mam nic przeciwko nerfowi tych nasion ale przydałoby się coś w zamian, bez sensu cały czas nerfic tego vipa
A argument że jestem przeciw bo dziś sobie kupiłem jest za przeproszeniem wyciągnięty z tyłka bo grałem ponad 4 miesiące bez vipa albo lepiej Ten argument specjalnie skreśliłem, bo miał być w celach humorystycznych.
Poza tym, VIP nie jest cały czas nerfiony, to dosłownie 2 nerf dla tej rangi. Usunięcie odskoczni było wymagane, bo była ona po prostu za OP a sama ranga P2W była. Co do nasion nie mam zamiaru się powtarzać, wypisałem kilka postów na ten temat, polecam poczytać, dlaczego.
|