kiedy
cuż teoretycznie ub możesz dostać max po nigdy, minimum po roku chyba tak?...
ale że cie lubie powiem ci w tajemnicy że słyszałem ze jak komuś z nickiem na literę g...
będziesz mówił dobre słówka to nawet po 1 miesiącu możesz dostać...
Roses are red
Violets are blue
Omae wa
Mou shindeiru ;-;
Mi*****
(10-11-2017, 20:16)Thebox napisał(a): Próbowałeś ? To on zrobił i tyle

(10-11-2017, 20:15)Iam napisał(a):
(10-11-2017, 20:12)Thebox napisał(a): I jeszcze jedno czy moje 1mln$ zostało usunięte ?

Twoje konto poszło pod kasację. Nie masz nic. Walcząc o Unbana na skylandzie walczysz tylko o granie na nicku THEBOXHEAD i o absolutnie nic więcej.
Mam lvl z pistoletów tyle mu zostało ?
Nie chcę być wredny czy coś, ale nie ma niczego co by wskazywało na to że jesteś niewinny.

Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]
Tails niestety to wiem i nic nie mogę z tym zrobić
Może jak byś sie przyznał, przeprosił matiego i Cichuska, oraz obiecał, że już nigdy wiecej nikogo nie okradniesz... Myśle, że dopiero wtedy mógł byś liczyć na ub.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Boczek: Jeśli to jest kradzież na wartość 3 lat gry to przeprosiny nie wystarczą.

A Ci złodzieje diamentów po przeproszeniu nie dostali wyroków? Jasne, że dostali, nie cackano się z przeprosinami.

Niedostępny
Mi chodziło o to, że kiedy kolwiek bedzie mógł liczyć na ub. Mati odzyskał swoje 3 lata gry, a Box nie był chyba nigdy wcześniej banowany (niestety nie mam możliwości dokładnego sprawdzenia). Lubie Boxa i poprostu chciał bym go jeszcze zobaczyć na serwerze.
(link nie działa)

(10-12-2017, 07:08)Boczek napisał(a): Może jak byś sie przyznał, przeprosił matiego i Cichuska, oraz obiecał, że już nigdy wiecej nikogo nie okradniesz... Myśle, że dopiero wtedy mógł byś liczyć na ub.

Mogę przeprosić za to ,ze podałem hasło bratu.
Dobra jak to konieczne to się przyznam do czegoś co nie zrobiłem
Jesli mati wybaczylby to mysle, ze bylaby szansa o ub lecz o tym juz decyzje podejmujemy my ;P
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa Diamond
(10-12-2017, 13:05)HubPlayGames napisał(a): Jesli mati wybaczylby to mysle, ze bylaby szansa o ub lecz o tym juz decyzje podejmujemy my ;P

Nie to, że się wtrącam, natomiast jak można komuś wybaczyć kradzież na miliony? xD Żadne wytłumaczenia typu "to tylko gra, wez daj na luz" tutaj nic nie dadzą. A nawet jeśli to skoro "to tylko gra" to może ja zacznę nadużywać zaufania graczy, wyciągać od nich hasła a potem ich ograbiać z majątku mówiąc następnie "to tylko gra, chill out"? To byłoby perfidne. Niby Minecraft to taka niewinna gra, ale uważam, że należy ją brać dosyć poważnie.

Niedostępny

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości