Propozycja, skup, sklep i drop z mobów.
Jestem jak najbardziej za, ale co do netherracku się nie zgadzam, ponieważ z pigów leci dużo itemów i jest z nich niezły zarobek (niech będzie te lekkie "utrudnienie" i wystarczy go przetopić na sztabki". Ze szkieletami to prawda, dodatkowo uważam, że za mało z nich itemów leci tak samo z pająków. Według mnie nie opłaca się teraz ich w ogóle bić. Porównując je z innymi spawnerami przykładowo creeperami czy zombie jest mocna różnica. Nie mówię by to były jakieś itemy zarobkowe, ale jakieś bloki typowo pod wygląd.

(01-23-2022, 14:20)Mafinowaa napisał(a): Jestem jak najbardziej za, ale co do netherracku się nie zgadzam, ponieważ z pigów leci dużo itemów i jest z nich niezły zarobek (niech będzie te lekkie "utrudnienie" i wystarczy go przetopić na sztabki". Ze szkieletami to prawda, dodatkowo uważam, że za mało z nich itemów leci tak samo z pająków. Według mnie nie opłaca się teraz ich w ogóle bić. Porównując je z innymi spawnerami przykładowo creeperami czy zombie jest mocna różnica. Nie mówię by to były jakieś itemy zarobkowe, ale jakieś bloki typowo pod wygląd.

Rozumiem, że śmieci z mobów mają być utrudnieniem dla graczy , ale moim zdaniem już sam fakt braku możliwości sortowni jest dużym poświęceniem czasu na opróżnianie skrzyń, a już nie mówię o tym, że trzeba bić mając pełne jedzenie, co oczywiście jest dobrą zmiana. Kiedyś ludzie mieli po kilka tysięcy lejków na wyspie, a teraz zaledwie kilkadziesiąt.. Naprawdę nie byłoby możliwości ich zwiększenia skoro to tak kolosalna różnica tego co było kiedyś a teraz? 

Wiadomości w tym wątku
RE: Propozycja, skup, sklep i drop z mobów. - przez Mafinowaa - 01-23-2022, 14:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości