02-25-2021, 20:18
(02-25-2021, 20:14)h3zquu napisał(a): 1. Ok2: Znerfcie snajperkę do 5-4 hp. Powinno być wtedy "ok". Albo najlepiej ją całkowicie usunąć. Dwóch graczy kampi na szczycie 1-F ze snajperkami. Wystarczą dwa strzały i gracz gidnie w 0,25 sekundy.
2. Snajperka nie zostanie usunięta. Jedynie co można, to znerfić ją do 6/5hp.
3. Jest to utrudnienie, nie jest potrzebne jego usuwanie. Trzeba uważać, żeby dobrze zagrać i uzbierać gotówkę, której sporo leci z zrzutów...
4. Ale to jest domyślnie w grze... Da się pewnie zmienić, ale czy jest to aż tak potrzebne...
3: Jest to bardzo niepotrzebne utrudnienie. Mój stan konta to średnio i cały czas tylko $48. Mam tego dość, nie ważne jak dobry jestem w gry FPS, zabieranie pieniędzy po prostu nie ma sensu i tworzy tryb mniej grywalny, wręcz prawie niegrywalny bo ciągle nie stać mnie na cokolwiek konkretnego.
I co mi z tego, że są zrzuty gotówkowe zawierające około 50-60 zielonych, jeśli one trafiają się co jakiś dłuższy czas, podczas kiedy rozgrywka toczy się bardzo szybko i kasa cały czas ubywa w przeciągu dwóch minut, bo dwóch kolesi farmi ze snajperkami.
4: Tak, należy to zmienić i to jak najszybciej.
Jest to bardzo ważny wątek, ponieważ gra toczy się bardzo szybko, a ginie się snajperki też bardzo szybko do tego zabierając mi kasę z portfela. Co jest w tym fajnego!?!?
Kod PHP:
com.epicgames.launcher://apps/Fortnite?action=launch&silent=true