07-21-2019, 10:21
Ja bym to rozwiązał tak:
- kasyna, autosklepy budowane są głównie dla zarobku, więc bez sensu byłoby przenoszenie ich na działki 1194, dodatkowo nie powodują masywnych spadków FPS
- grindery nie przynoszą nie wiadomo jakich zysków, natomiast przynoszą duże spadki (i nie kłóćcie się, że tak nie jest).
mamy kilka rozwiązań:
a) przeniesienie wszystkich grinderów w obrębie /dzialki na dalsze ID
b) usunięcie całości grinderów na /działki
c) usunięcie samych mechanizmów, z zachowaniem budowli
d) wyłączenie spawnu potworów powyżej i poniżej poziomu działek
jak dla mnie najlepsza opcja to a), z zabronieniem budowania takich mechanizmów przy /dzialki. Grinderów przy warpie nie ma dużo, a pozbylibyśmy się wszystkich problemów w krótkim czasie. Ewentualnie można dodać spawny mobów do /sklep, jak proponował sniper
- kasyna, autosklepy budowane są głównie dla zarobku, więc bez sensu byłoby przenoszenie ich na działki 1194, dodatkowo nie powodują masywnych spadków FPS
- grindery nie przynoszą nie wiadomo jakich zysków, natomiast przynoszą duże spadki (i nie kłóćcie się, że tak nie jest).
mamy kilka rozwiązań:
a) przeniesienie wszystkich grinderów w obrębie /dzialki na dalsze ID
b) usunięcie całości grinderów na /działki
c) usunięcie samych mechanizmów, z zachowaniem budowli
d) wyłączenie spawnu potworów powyżej i poniżej poziomu działek
jak dla mnie najlepsza opcja to a), z zabronieniem budowania takich mechanizmów przy /dzialki. Grinderów przy warpie nie ma dużo, a pozbylibyśmy się wszystkich problemów w krótkim czasie. Ewentualnie można dodać spawny mobów do /sklep, jak proponował sniper