Survival i wyobrazenie lepszego jutra <3 Sky-Land.pl <3
chcialbym poznac wasze kakretne opinie nie tylko jestem za by wiedziec czy myslec o tym jeszcze w przyszlosci serwera :

[Obrazek: HpDjfGG.png]

bo benio i kresio podsumowali to tak ze sie tylko wypocilem na darmo Smile  a bo zamysl mi sie wydaje bogaty a nie chce zle dla serwera  wiec moglibyscie mnie wesprze i napisac cos czy: niezapomnialem o czyms/dodali byscie cos rozsadnego albo moze gdzies ja zle przemyslalem i mozna bylo by poprawic a przedewszystkim co o tym myslicie:
bo build i tak wymiera ma bardzo malutka aktywnosc zamysl fajny ale przy takiej ilosci trybow "Po sasiedzku" niestety jest odrzuconym trybem w koncu na serwerze mamy 2x island +3x plotme < w tym build > czy nie za duzo tego ?

bo nawet zamiast dzialek + drop "build" lepszy bylby mineblock nie wiem czy ktos zna taki tryb... pomimo ze robi sie go w islandworld
lub prawdziwy build - minigra polegajaca na budowaniu na polu okreslonego tematu po kilka rund na czas i wzajem oceniacie swoje prace ten kto zdobywa najwiecej punktow wygrywa... <tylko pytanie co wygrywa ? Big Grin >
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Survival i wyobrazenie lepszego jutra <3 Sky-Land.pl <3 - przez ZiiiZ - 05-05-2019, 22:30

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości