08-06-2017, 22:46
(08-06-2017, 22:09)Mateuu napisał(a):(08-06-2017, 22:03)Rumbur napisał(a): Dobrze ci idzie. A w wakacje jeszcze powstanie ten tryb?
Raczej nie, wiesz lepiej żeby wszystko było dopracowane niemalże do perfekcji a nie zrobione na szybko i niedokładnie.
Z jednej strony bardzo bym chciał jeszcze w wakacje wypuścić ten serwer, ale z drugiej zgadzam się z tym, że wszystko musi być dopracowane.
Ogólnie nie martwię się o rzeczy typu pluginy. Głównie martwię się o ogólne zarządzanie. Będzie to tak na dobrą sprawę pierwszy serwer jaki zrobię. Cichy tylko powiedział, że może mi udostępnić maszynę, ale wszystkie najważniejsze decyzje należą do mnie. Więc też w dużej mierze ode mnie zależy, czy serwer będzie super, czy może będzie niewypałem chodzącym 2 tygodnie.
W tej chwili nawet nie wiem dokładnie jaki tryb wybiorę, czy skille będzie się wybierać w zestawach (jak postacie w lolu), czy może będzie dowolny wybór. A może zrobię wybieranie typu "wybierz główną klasę spelli i z nich możesz sobie wybrać jakieś".
Dlatego codziennie sprawdzam forum tutaj, czy może ktoś napisał z jakimś pomysłem, bo może będzie to idealne rozwiązanie itd.
Myślałem również, żeby może napisać wątki też na innych forach i popytać podobne rzeczy, bo trzeba to przyznać, że raczej nie ma wielkiego zainteresowania moim pomysłem.