07-29-2017, 12:14
(07-29-2017, 01:49)xShukkaku napisał(a):(07-28-2017, 12:34)stirante napisał(a): -snip-
łooo
moj assasin zostanie dodany?xD
to moze teraz eeeeee EEEE
nie wiem no da rade zrobic takie E kayna?przechodzenie przez sciany?XD
jak nie to moze takie e kha'zixa,ze tak daleko skaczesz i dajesz obrazenia (jak nie da sie obrazen to tylko skok)
albo cos takiego,ze twoj nastepny atak zadaje podwojne obrazenie (Cooldown 10s proponuje a nie jakies 3 marne sec bo za op bedzie)
Jak już wspominałem, wszystko musi zostać jeszcze zbalansowane. Aktualnie robiłem, aby działało no i cd są krótkie do testów.
Co do przechodzenia przez ściany: co w takim razie ma być uznawane za ściany? Kolejna sprawa jest taka, że trochę to roboty będzie, bo gracz w takim razie musi widzieć ściany jako np wysoką trawę albo inny blok który można łatwo przejść a do tego serwer musi przez chwilę ignorować gracza który jest w środku bloku. Ciężko, ale wykonalne. No i trochę bez sensu według mnie. Prędzej przeskakiwanie przez ściany talona.
Co do skoku kha'zixa to byłby to prawie identyczny skill jak już jest ten z szarżą
Ogólnie chyba poprzeglądam jakie są skille w lolu i coś dodam. Dodatkowo może poprzeglądam co jest w overwatch.
Myszak, chciałem ci napisać wiadomość, ale masz pełną skrzynkę...