problem w tym, ze gracze juz nie raz kopiowali swoje domki i tylko raz za to dalem bana, poniewaz ten jeden gracz skladajacy skarge potrafil mi udowodnic, ze jego dom byl pierwszy od tego drugiego. ty to odkryles w nieeiadomo jakim czasie, my tego nie mozemy sprawdzic, mogles nas oszukac i ty skopiowales domek, a nie on. nie wiem tego i sie nie dowiem chyba ze tamci sie przyznaja. w tamtej skardze akurat sprawa byla dosc prosta, bo gracz nie wchodzil na serwer chyba od 10dni, wiec po prostu ja usunalem.
Okej cichy nareszcie odpowiedziałes. Zaraz wstawie ss kopiowanego sklepu.. dom sobie odpuściłem dawno tylko chodzi mi o ten sklep.
Zmienił tylko podłoge a budki są identyczne.. Sprawdz date załozenia działki jak chcesz.
PS Hayer wejdz na serwa jak możesz i pokaż mi jak wejsc do mechanizm mojego sklepu skoro jest zamurowany i nie jest z neta. Tutaj jest podejrzenie o to,ze ma on huzuni. Mechanizmu nikomu nie pokazuje by nie robic konkurencji,więc jakim cudem ma taki sam mechanizm?
najlepiej usun mu dziaki i daj jakiegos bana na 4 dni bo to juz nie pierwszy raz.
a skad mam woerzoec czy to nie ty skopiowales od niego? wkoncu sam znasz sposob jak to zrobic i moze chcesz go wkopac. zalozenie dzialek nic nie da, bo oboje gracie od dawna i pewno zmieniacie dzialki raz na pol roku albo w ogole.
Cichy to wejdz na prisona działka pierwsza po lewej tam mamy sklep i co ty mi tutaj próbujesz wmówic za ja skopiowałem? Moze ty masz jakies znajomosci z shimano,bo każdy wie ze ja zrobiłem ten sklep pierwszy i nie wciskaj mi kitów. A mechanizm mam od typa z prisona? Podać nick na privie.. ale ty oczywiście nie raczysz odpisać..
A skoro znam sposób wystarczy wpisać na yt huzuni i masz filmy z funkcjami huzuni geniuszu
Ten sklep puyana to ja widziałem jak na x-ray'u tylko dlatego że chuck się nie załadował i to nie musi być Huzuni
Albo wykorzystał ten bug z 1.7 który opisałem w 1 z moich wątków
Może ma słabego neta? I chunhi mu się do końca nie ładują...
a propo kopioania domkó administracji jk raz chciałęm zrobić podobny domek to dego co ma hayer(niebisski) a ja zielony ale napiszł że będe coś cicał i popsulem XD
i jeszce propo tego sklepiku to wiem że shimano ma taki ale nie wiem od kiedy a minecraft4ever chyba ma od wczoraj nwm bo wczroaj nie wbiłem na clissic XD ok narka
mateuu mój sklep stoi od tygodnia może nwt dłużej. Reklamowalem go na początku a teraz robiłem 3 dni magazyn-przenoszenie itemów i wgl nie chciałem by nikt nic nie kradł. A sklep jest dopięty na ostatni guzik czego nie mozna powiedziec o syfie shimana
(11-10-2014, 11:24)CruQ napisał(a): o jezu. Nie masz dowodow że no to zrobił za pomocą cheatow. Jak będziem cos miał na niego (dowody) to napisz a nie piszesz kolejną skarge bez sensu.
Niech ktos to zamknie
Bez sęsu to ty piszeż... bo ja dochodze o kopie,nie o cheaty. Podałem tylko sposób jak mógł skopiowac