Drop ze stone był fajny bo wychodziło wiele ciekawych minerałów i nawet na początku jak nie miało się rozbudowanej wyspy można było coś zdobyć.
Z drugiej strony pamiętam jak ktoś miał automat na wyspie który nie wyłączony robił potężnego laga. Nie wiem czy to była wina mojego komputera
czy każdy miał z tym problem.
ee lepiej niezmniejszac dropu z mobow bo na zarobienie 1000$ trzeba bedzie natrzaskac wiele wiecej mobkow bezplan🚫

sygnatura Cieplna:]
Muzyka Rekordem HiT Czasów
Moim zdaniem wystarczyło by dać tam same "ziemne" surowce typu: dioryt, andezyt, granit, stronę,cobel no i w mniejszym % czernit czy tam bazalt jednocześnie wyłączając to z dropu mobow bo naprawdę za dużo tego leci, co do piasku i żwiru jestem przeciwnikiem nie ma co zbytnio rynku zaburzać, a z surowców to z naprawdę małą szansą dał bym węgiel i żelazo no i może złoto nic więcej. Główki itp. spoko opcja jako przedmiot kolekcjonerski ale myślę że spoko by było jak by leciały losowo za np. skopanie 20k czy tam ilus tych bloków
Piasek? To byłoby zbyt piekne :'D. Jestem za, bo już prawie nikt go nie ma w sklepie, a jest niektórym (między innymi mi) bardzo potrzebny.
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
kopalnia została otwarta na spawnie.