No ale tłumaczenie cichuska jednak nie do końca do mnie przemawia. Żeby kogoś wyrzuciło z pvp przez internet jeszcze się nie spotkałem a gram tam po kilka godzin dziennie. A taki plugin wyemilinuje 162929187 wątków o logach i płaczu o oddawaniu itemow
,, Szlachetne zdrowie, ee, ym, prawda, mmm mmm, ile cię trza cenić, czy jak, mm, a jak mm, tak, mm, em em, jako smakujesz aż się zepsujesz, prawda” ~ Nasz wspaniały Premier Morawiecki 2k20
Discord Tag: JTdiro#3039
Nick: JTdiro
Nie mozna przerobic pluginu tak, zeby czyscil ekwipunek tylko wtedy, jesli ktos wyjdzie sam? Chyba da sie rozroznic kicki z antycheata od samodzielnego wyjscia.
No właśnie, cały czas czekam na Cichuska. To naprawdę dobry pomysł...
,, Szlachetne zdrowie, ee, ym, prawda, mmm mmm, ile cię trza cenić, czy jak, mm, a jak mm, tak, mm, em em, jako smakujesz aż się zepsujesz, prawda” ~ Nasz wspaniały Premier Morawiecki 2k20
Refresz
Jak najbardziej za wprowadzeniem pluginu. To strasznie irytujace kiedy ktoś loga gdy jestes blisko zabicia go
Atmjinjistracia żondzji XD
Jestem za pluginem.
Zawsze i wszędzie Sstar będzie.
Pozdrawiam.