ktory zupełnie przypadkiem, nie wiadomo jak i nie wiadomo czemu miał to samo ip co ty
zasady to zasady, ip sie zgadza -> nie bylo nic zglaszane -> ban
rownie dobrze mogles nie odswiezac dzialek tylko kozystac z konta blondika dla swoich potrzeb
¯\_(ツ)_/¯
Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
Blondik oświadczył że zakończył swoją grę na serwerze. (chociażby w reputacji)
Ja tobie po prostu nie wierze, bo wiem że jesteś zdolny do wielu rzeczy. Już w ogóle żałosne jest to że twierdzisz że to jakaś prowokacja z mojej strony. (xd?)
Nigdzie tego nie zgłaszałeś, Blondik oświadczył że kończy grę i już go nie widziałem od tej pory na serwerze aż do dzisiaj, patrzyłem co tej Blondik robił i mi to nie wyglądało na odświeżanie działek. Miej pretensje do samego siebie. Ja robię to co do mnie należy, chyba jako były pomocnik powinieneś to wiedzieć najlepiej...
Co najważniejsze do działek z tego co patrzyłem był dodany zarówno Hub jak i Blondik, więc coś mi tu naprawdę nie gra.
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Chciałbym zacytować tutaj fragment wypowiedzi MrFraky, który nie może się wypowiedzieć, bo ma bana:
"Każdy wie ze jak byly skargi na xblondika to Gub szybko Majty spinal i odpowiadał broniąc go lub skręcając mu bana, każdy wie ze obydwoje to cheaterzy. Moze juz nie gdy Gubik wyleciał, gdyby byl niewinny Nie rezygnował by, a do tego jest szkoła. 4 dni nie wytrzymaja? Ja musiałem nie tyle czekac przez zachcianki Guba"
~MrFraky.
Tails postapil zgodnie z zasadami nic nie bylo zgloszone wiec pretensje mozesz miec tylko do siebie a jesli wedlug ciebie jest to niesluszne to juz wiadomo czemu prawie kazdy przypial ci latke slabego pomocnika
Rowniez uwazam ze ban jest jak najbardziej sluszny
Zgadzam sie z pania nade mna