12-01-2017, 23:10
»Iam»»»Co to ma być? Co to k***a ma być? Czy naprawdę Cichusek jest taki ślepy czy taki głupi za przeproszeniem, że nie banuje M_A_T_Iego? Tym razem to przesadził Cichusek pełną miarą. OK - brat. OK - tłumaczenie za niego. OK - robienie za niego wątków!? Nie widzicie zbieżności między tym, kiedy skończył grać M_A_T_I a zaczął ShaQes? Podobieństwa dot. sposobu pisania chociażby. Halo???#@#@ Coś mi tu śmierdzi###
»Iam»»» A niech tylko ktoś mi powie, że teraz rzekomo Cichuska obraziłem - nie, to tylko pytanie zadane podczas złości. Ja nie rozumiem postępowania/toku myślenia Cichuska. Czemu M_A_T_I nie ma bana? Jako osoba z permem powinna być skreślona, ale nie: każda wzmianka o nim tylko zwiększa jego "sławę". Czarną sławę chyba
~Iam ma rację
»Iam»»» A niech tylko ktoś mi powie, że teraz rzekomo Cichuska obraziłem - nie, to tylko pytanie zadane podczas złości. Ja nie rozumiem postępowania/toku myślenia Cichuska. Czemu M_A_T_I nie ma bana? Jako osoba z permem powinna być skreślona, ale nie: każda wzmianka o nim tylko zwiększa jego "sławę". Czarną sławę chyba
~Iam ma rację