Nick: Marit_Bjoergen, HubPlayGames
Bardzo fajny spawn, dobra robota :p jednak nie wiem czy wymienilbym obecny na ten..
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa
MrWojteczek, Racje za duzo drzew mnie nie mogla znalezc ;c
Dużo drzew ucieśniających teren jest jednocześnie urokiem, takim miejscem przytulnym tego spawnu. Co do spawnu to może on przymały i może gracze będą się zadeptywać przy tych informacjach, natomiast dodanie tabliczki typu "kliknij w bedrock by przeczytać powinno trochę poskutkować".
Sklep również jest jedyny w swoim rodzaju. Jedyna rzecz, która mogłaby ewentualnie przeszkodzić to klikanie w tabliczki. Znaczy, podchodząc bliżej tabliczki rozwiążemy ten problem natomiast na drugim spawnie Cll były tabliczki na przeciw siebie i gdy się chciało kupować rzecz to zdarzało się kupić nie tą rzecz. Tu jest podobny problem, natomiast, jeśli gracze się opamiętają i zmądrzeją, nie trzeba będzie ingerować.
Reszta praktycznie bez zarzutu, może poza małym murkiem, z efektami działek (Jump Boost II zwłaszcza) bez problemu będzie można uciec ze spawnu, ale to margines.
Pozdrawiam serdecznie i gratuluję za włożony trud w mapkę,
Arkadiusz
P. S. Po ewentualnych poprawkach zasugerowanych przez graczy możesz zrobić drugą wersję filmiku, porównać i wybrać tę wersję, którą chcesz wysłać oficjalnie do PW Cichuska.
Rozumiem.
Co do wymieniarek to zrobiłeś prosty, lecz mocny mechanizm. Sztuczka z przenikaniem przez żelazne drzwi czy bloki już nie zadziała i to pomimo braku szpecących bedrocków.
Jeszcze raz. Aplauz dla Ciebie oski!
Świetna budowla, jednak wydaję mi się że odrobinę chaotyczna.
Mam tu na myśli tą trawę która jest wszędzie xD
EDIT To tylko szczegół xD Spawn świetny jestem za dodaniem
EDIT2 Daj link do pobrania spawnu