To jest właśnie ciekawe, ponieważ ze mną ten gracz wymienił się całkowicie uczciwie. Nie mam dowodów, natomiast proszę mi wierzyć na słowo: Jestem uczciwym graczem i jestem absolutnie pewien, że oszukać nie zostałby oszukany. To ten nagrywający chciał wyłudzić najwyrazniej.
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Powinienes robic takie screeny na wszelki wypadek, ze mu oddales, zeby to potem zglosic na forum ze mu oddales. Takto my juz nic nie poradzimy. Nie mamy dowodu na to ze mu oddales to ty nie dostaniesz 175k, bo ich nawet na koncie nie miales, a miales sporo czasu aby te wszystkie pieniadze przetracic na beacony na targach. Sam koncze filmiki po 10 sekundach od kad dalem graczowi kase, bo wiadome jest to, ze oszuka skoro tak dlugo mi nie daje pieniedzy.
Ten watek zostal juz bardzo dobrze uzasadniony, wiec prosilbym o zamkniecie watku.
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Tak sie sklada, ze wczoraj/dzis z nim pisalem i przetracil u mnie na evencie on 40k (wszystko co mial), wiec powiedz ty mi jak mial miec te 175k? + Tak jak pisalem to by bylo bez sensu jakbys ty ta czaszke odzyskal, bo tak czy siak oszukales go. A my nie mamy dowodow na to, ze dales mu te pieniadze.
Chyba ze cichusek sprawdzi po logach...