Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Podsumujmy to:
- SZWED na 100% nie dostanie bana (mało),
- Zdrowix powinien mieć bana za cheaty i to co tutaj napisał ;-;
- Zdrowix taki pewien że hub go nie karze? Napisał na pistoletach szwed k***** to mute dostał...
EDIT: Samo POSIADANIE cheatów jest karane, więc nie pisz że nie używałeś bo to nie było raz jak używałeś.
Dziękuję za uwagę. Życzę miłej nocy. Do jego kompa nic nie mam. Ale widziałem, że będziecie po jego stronie...
NIEKULTURALNY TO BYŁ SZWED I JEST
Może nie było to ujęte jakimiś wulgarnymi słowami, ale teksty typu "gumka pękła i jesteś" na pewno są żenujące i żałosne. Uważam, że powinien ponieść karę, a jeśli Zdrowix prowokował to tak samo powinien zostać ukarany. Według mnie nie było to zbyt mało na bana.
Jak mi dacie bana, a jemu nie, lub nikomu nie dacie to od dziś będę takimi pociskami go dziurawił, że jak będzie prosił o bana dla mnie to napiszę tylko "Prowokowałeś mnie" i tyle.
Wiem co oznacza ciul i mnie nie poprawiaj.
DOBRANOC
Heheh...
po co te nerwy?Moim zdaniem za mało na bana dla szweda,jakby pisał coś więcej to dostał by na jakiś jeden dzień (a jak już ma dostać to max na 3 godz)
I to jest pewne,że dostaniesz ostrzeżenie za spam... (zdrowix)
raz chyba starczy,my rozumiemy (niektórzy).Nie trzeba się nam 10 razy powtarzac ;_;
Ale ja sie powtórze,za mało na bana troche,powinieneś Ty mieć za cheaty więc sie ciesz,że nawet najkrótszego nie dostałeś...