12-19-2015, 17:14
Mam dosyć tych cheaterów !!!!!!!!!!! Czy nie możecie zrobić porządnego Anty Cheata no bo to już masakra ! Nie działa mi fraps niektórzy tego nie ogarniają i tracą dobra ity niektórzy nie umią zgłaszać!!! Ten serwer się niedługo rozpadnie przez tych cheaterów !!! !! !! !!!! !
Cichusku zrób coś z tym !!!!
PS puyan sprawdź mateuszoo22 on ma aure że cho cho
Zgadzam się z tobą _PanCreeper_. Szkoda tylko, że anty-cheat dla Cichuska ma takie wymagania... :/
Jednak popatrzcie na to z innej strony. Jak ludzie przestaną chodzić na PvP, to aury prawdopodobnie nie będą chciały polować już na non-aury, chociaż z drugiej strony wystarczy kilku "strażników", którzy by to kontrolowali.
Jednak teraz tak - nie ma rekrutacji, ale Rzepielinka dostała moderatora... i ktoś by tu powiedział "ale jak to!? nie ma rekrutacji, ale ona ma MODa, bo nagrywała na YT o sky-landzie!". To patrzcie na to - też mogę sb nagrywać na YT, a żadnych profitów na serwer nie będę miał, ponieważ administracja jest mało ufna (nie mówię, że to złe).
A teraz wracając do anty-cheata, to może Cichusek powinien zmniejszyć personalne wymagania tego programu, ponieważ gracze nie mają nerwów ze stali i w końcu się sfrustrują, przestaną grać na serwie i co... a tego chyba nie chcemy, prawda?
przydal by sie taki anty cheat ktory automatycznie banuje lub wywala. (jest taki widzialem go na 1 serwerze) wystarczy go poszukac.
ps. ten jest obecnie anty-fly a nie cheat ;p
Kuba wywala jeżeli za szybko się uderza
ale to nic takiego nie daje bo zaraz odrazu ktos wbije
moze dawac chodziaz kicki na 10 min lub cos takiego
Ja osobiście proponuję usunąć PvP na serwerze Classic, Sky-Block, bo tam mogą być największe straty.
Ewentualnie pogódźcie się z faktem ryzyka straty przedmiotów, nawet przez cheatera :|
Ewentualnie2 nie uczęszczajcie na PvP!
Don't be so serious. Please.
My lubimy PvP ! I nie lubimy cheaterów !