Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20
Anty Cheat !!!!!!!!!!! - Wersja do druku

+- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl)
+-- Dział: Sky-Land.pl (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Dział: Forum - Ogólne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=124)
+--- Wątek: Anty Cheat !!!!!!!!!!! (/showthread.php?tid=17894)

Anty Cheat !!!!!!!!!!! - Creeper - 12-19-2015

Mam dosyć tych cheaterów !!!!!!!!!!! Czy nie możecie zrobić porządnego Anty Cheata no bo to już masakra ! Nie działa mi fraps niektórzy tego nie ogarniają i tracą dobra ity niektórzy nie umią zgłaszać!!! Ten serwer się niedługo rozpadnie przez tych cheaterów !!! !! !! !!!! !

Cichusku zrób coś z tym !!!!

PS puyan sprawdź mateuszoo22 on ma aure że cho cho

RE: Anty Cheat !!!!!!!!!!! - Iam - 12-19-2015

Zgadzam się z tobą _PanCreeper_. Szkoda tylko, że anty-cheat dla Cichuska ma takie wymagania... :/

Jednak popatrzcie na to z innej strony. Jak ludzie przestaną chodzić na PvP, to aury prawdopodobnie nie będą chciały polować już na non-aury, chociaż z drugiej strony wystarczy kilku "strażników", którzy by to kontrolowali.

Jednak teraz tak - nie ma rekrutacji, ale Rzepielinka dostała moderatora... i ktoś by tu powiedział "ale jak to!? nie ma rekrutacji, ale ona ma MODa, bo nagrywała na YT o sky-landzie!". To patrzcie na to - też mogę sb nagrywać na YT, a żadnych profitów na serwer nie będę miał, ponieważ administracja jest mało ufna (nie mówię, że to złe).

A teraz wracając do anty-cheata, to może Cichusek powinien zmniejszyć personalne wymagania tego programu, ponieważ gracze nie mają nerwów ze stali i w końcu się sfrustrują, przestaną grać na serwie i co... a tego chyba nie chcemy, prawda?

RE: Anty Cheat !!!!!!!!!!! - Kuba6850 - 12-19-2015

przydal by sie taki anty cheat ktory automatycznie banuje lub wywala. (jest taki widzialem go na 1 serwerze) wystarczy go poszukac.
ps. ten jest obecnie anty-fly a nie cheat ;p

RE: Anty Cheat !!!!!!!!!!! - Minecraftowaa_xD - 12-19-2015

Kuba wywala jeżeli za szybko się uderza

ale to nic takiego nie daje bo zaraz odrazu ktos wbije
moze dawac chodziaz kicki na 10 min lub cos takiego

RE: Anty Cheat !!!!!!!!!!! - CruQ - 12-19-2015

1. Anty-cheat xD pomarzyć
2. Archer: cichy wybiera kogo chce i robi co chce
3. Stirek śpi Wink czyli i tak tego nie będzie

RE: Anty Cheat !!!!!!!!!!! - Hayer - 12-19-2015

Ja osobiście proponuję usunąć PvP na serwerze Classic, Sky-Block, bo tam mogą być największe straty.

Ewentualnie pogódźcie się z faktem ryzyka straty przedmiotów, nawet przez cheatera :|
Ewentualnie2 nie uczęszczajcie na PvP!

(12-19-2015, 19:03)Hayer napisał(a): Ja osobiście proponuję usunąć PvP na serwerze Classic, Sky-Block, bo tam mogą być największe straty.

Ewentualnie pogódźcie się z faktem ryzyka straty przedmiotów, nawet przez cheatera :|
Ewentualnie2 nie uczęszczajcie na PvP!

zawsze mozna tez logac skoro wiesz ze ktos za chwile cie zabije Smile

//Hayer
Oczywiście, że można, ale ręcznie, tj. bez cheatów (AutoLogout) Smile

RE: Anty Cheat !!!!!!!!!!! - Creeper - 12-19-2015

My lubimy PvP ! I nie lubimy cheaterów !