Anty Cheat !!!!!!!!!!!
Exclamation 
Mam dosyć tych cheaterów !!!!!!!!!!! Czy nie możecie zrobić porządnego Anty Cheata no bo to już masakra ! Nie działa mi fraps niektórzy tego nie ogarniają i tracą dobra ity niektórzy nie umią zgłaszać!!! Ten serwer się niedługo rozpadnie przez tych cheaterów !!! !! !! !!!! !

Cichusku zrób coś z tym !!!!

PS puyan sprawdź mateuszoo22 on ma aure że cho cho
[Obrazek: 5728a8aa16bf7c21a7643b7fe253a77c.gif]

Zgadzam się z tobą _PanCreeper_. Szkoda tylko, że anty-cheat dla Cichuska ma takie wymagania... :/

Jednak popatrzcie na to z innej strony. Jak ludzie przestaną chodzić na PvP, to aury prawdopodobnie nie będą chciały polować już na non-aury, chociaż z drugiej strony wystarczy kilku "strażników", którzy by to kontrolowali.

Jednak teraz tak - nie ma rekrutacji, ale Rzepielinka dostała moderatora... i ktoś by tu powiedział "ale jak to!? nie ma rekrutacji, ale ona ma MODa, bo nagrywała na YT o sky-landzie!". To patrzcie na to - też mogę sb nagrywać na YT, a żadnych profitów na serwer nie będę miał, ponieważ administracja jest mało ufna (nie mówię, że to złe).

A teraz wracając do anty-cheata, to może Cichusek powinien zmniejszyć personalne wymagania tego programu, ponieważ gracze nie mają nerwów ze stali i w końcu się sfrustrują, przestaną grać na serwie i co... a tego chyba nie chcemy, prawda?

Niedostępny
przydal by sie taki anty cheat ktory automatycznie banuje lub wywala. (jest taki widzialem go na 1 serwerze) wystarczy go poszukac.
ps. ten jest obecnie anty-fly a nie cheat ;p
Kuba wywala jeżeli za szybko się uderza
ale to nic takiego nie daje bo zaraz odrazu ktos wbije
moze dawac chodziaz kicki na 10 min lub cos takiego
1. Anty-cheat xD pomarzyć
2. Archer: cichy wybiera kogo chce i robi co chce
3. Stirek śpi Wink czyli i tak tego nie będzie
[Obrazek: CU8BbMK.png]
Niedostępny
Ja osobiście proponuję usunąć PvP na serwerze Classic, Sky-Block, bo tam mogą być największe straty.

Ewentualnie pogódźcie się z faktem ryzyka straty przedmiotów, nawet przez cheatera :|
Ewentualnie2 nie uczęszczajcie na PvP!
Don't be so serious. Please.
Niedostępny
(12-19-2015, 19:03)Hayer napisał(a): Ja osobiście proponuję usunąć PvP na serwerze Classic, Sky-Block, bo tam mogą być największe straty.

Ewentualnie pogódźcie się z faktem ryzyka straty przedmiotów, nawet przez cheatera :|
Ewentualnie2 nie uczęszczajcie na PvP!

zawsze mozna tez logac skoro wiesz ze ktos za chwile cie zabije Smile

//Hayer
Oczywiście, że można, ale ręcznie, tj. bez cheatów (AutoLogout) Smile
My lubimy PvP ! I nie lubimy cheaterów !
[Obrazek: 5728a8aa16bf7c21a7643b7fe253a77c.gif]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości