(05-10-2023, 22:01)Mafiasz napisał(a): bana dostalem juz kilka razy jestem banowany za nic
boli mnie troche, ze taki watek jest napisany na „odwal sie” i jeszcze z TAKIM bledem w tytule… ale no czego mozemy sie spodziewac
no dobrze, to ja zeby ulatwic sobie argumentacje twoich „banow za nic” wstawie twoja historie banow:
omijajac twojego bana z dzis zostales slusznie zbanowany w pazdzierniku ubieglego roku za cheaty i tam nie bylo zgrzytow, bo sprawie wyjasnilismy i do bledow sie przyznales, z kolei na temat bana za obraze administracji ciagle wypierasz sie, ze ban nie byl sluszny, nie byl? to moze teraz ja mam wejsc na serwer i naklaniac innych by sie gnebili nad toba? bo to, ze z wlasnej glupoty wtedy zginales bylo twoim problemem, a w ramach dowodu podsylam rozmowe z chatu:
ja tutaj nie widze zadnych nieporozumien z rzekomymi „banami za nic”, a reszta banow nad z dopiskiem „obraza administracji” jest zmiana kary, bo raz zostal uzyty za krotki okres czasu, a dwa ze doszlo do tego multikonto. dodatkowo chce dac tobie rade: mimo, ze nam nie po drodze, to prosze - oszczedz sobie czasu na robienie watki, bo jak masz robic takie z odwoalniem o bana na odwal, to ja bym to calkiem zamknal i nie odpowiadal.
uwazam ze ban za speedmine jest sluszny, potka haste 2 niszczylaby bloki z automatu, a tutaj widac niszczenie sie stone, a od ciebie nie bylo widac czasteczek, a netherite kilof tak nie kopie, wiec sa to cheaty (jeszcze w filmie piszesz, ze malo cobble leci, to chyba cos jest na rzeczy, lol).