hayer ale to co mam miec ograniczone wszystko do domku z dirta bo serw nieuciaga? to wezcie to oglaszajacie odrazu a nie ktos gra kilka miesiecy tylko u was a tu nagle taka komedia z tym.... ja mam lagi u innych i nienarzekalem odwiedzam everleen to mi z kazdym razem spada na stale do 1 i niezglaszalem tego bo to byloby nieuczciwe w stosunku do tego gracza ma piekna dzialke i se na niej gra
Nie widzisz cały czas jednej, znaczącej różnicy? Twoja działka jest przy spawnie i jest dość popularna, sporo osób ją odwiedza czy nawet obok niej przechodzi, więc wielu osobom to może przeszkadzać.
flp skoro odwiedzaja znaczy ze chca paczec na takie rzeczy tak mi sie wydaje jesli chodzi o ta roznice to ja rozumiem ale po to tu dyniarke zrobilem by mi sie dynie robily... jak mnie niema... pozatym jak paczylem ty narzekac niemozesz masz 160fps u mnie przed ta interwencja cichego da sie? z tego co widze tak wiec wtf? bo nierozumiem
mam pomysl po prostu zrobmy ugode cichy oddasz mi jasnoglaz i szklo a ja rozbiore dyniarke do poziomu 65 czyli na rowno z ziemia ?
evool tez ma dyniarke obok jego jest cala ?
Jak przejrzysz sobie forum to znajdziesz tematy o grinderach i innych dużych mechanizmach redstone, zobaczysz wtedy, że nie tylko u ciebie coś jest usuwane, ale u innych też cichusek wprowadza zmiany. Na innych serwerach niejednokrotnie byłam i było tak samo, dużo mechanizmów, bądź duże wyspy powodowały niewyobrażalną (z podkreśleniem na słowo NIEWYOBRAŻALNY) ilość lagów i wszelkiego rodzaju ścinek, więc ciesz się, że tu i tak możesz sporo budować, bo ten serwer wytrzymuje. Jak budowałeś tą mega dyniarnię to wiedziałeś, że w pobliżu spawnu jest niewielka ilość FPS. Każdy zaczął budować Żabki, dyniarnie itp. (wiem, że ja też się przyczyniłam do spadku FPS i gdybym to wcześniej przemyślała, to budowałabym na dalekich działkach te mechanizmy). Jak chcesz to pokażę ci swoją dyniarnię i zobaczysz jaka jest różnica w budowie (bloki redstone obciążają znacznie serwer).
Dołączam ci mechanizm mojej dyniarki, nie generuje tyle lagów.