ChatMod - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Sky-Land.pl (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Forum - Ogólne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=124) +--- Wątek: ChatMod (/showthread.php?tid=32511) Strony:
1
2
|
ChatMod - M_Ceslav_V - 11-13-2017 Witam, Mam propozycję, odnośnie rangi ChatMod. ZRÓBCIE REKRUTACJE!!! To razi w oczy jak ktoś nie umie pisać, dzisiaj zauważyłem napis "rzelarzo" kilka razy (więc nie literówka). To jest dramat. Za coś takiego powinny polecieć wyciszenia na 10 minut lub godzinę. A zamiast tego lecą za "moge ci powiedzieć..." Dodajcie tą rangę, niech ktoś pilnuje ortografii itp. na czacie, bo to jest straszne... i omijanie mechanizmu poprzez pisanie "c|-|uj " i tym podobne. Jako, że jestem pomysłodawcą, możecie mnie wziąć "na testa" jako ChatModa. Sądzę, że się sprawdzę Pozdrawiam, RastaMasio RE: ChatMod - xShukkaku - 11-13-2017 Wtf co? Za omijanie mute mozna by tak no ale badzmy powazni to jest minecraft,tutaj tez graja dzieci chyba kazdy ma prawo.czemu mialby byc za to ban?xD RE: ChatMod - Oskier - 11-13-2017 Moze i jestes pomyslodawca ale ja na pewno bym ciebie nie wybral.. a to tylko dlatego ze zdazyles juz mi zaprezentowac swoj poziom w kilku watkach wyslawiasz sie ladnie ale co z tego skoro ze tak powiem tylko okladka ksiazki jest ciekawa w dodatku - ublizasz innym osoba - gdy cos ci sie stanie oczekujesz natychmiastowej kary dla sprawcy najlepiej perma natomiast gdy ty cos zmajstrujesz probujesz sie wyprzec za wszelka cene - nie masz racji ale sie klocisz (mozna to w sumie podciagnac pod to co napisalem wyzej ) - wszedzie wpychasz swoj nosek a co do propozycji nie uwazam aby bylo to konieczne kazdy moze nie znac ortografii w koncu w tej grze glownie spotyka sie mlodszych i dam sobie reke uciac ze w wieku 9 lat tez nie byles takim cwaniaczkiem z jezyka polskiego RE: ChatMod - Cookie_Dworf - 11-13-2017 Mam propozycję masio, skończ z tymi swoimi durnowatymi pomysłami i nie uważaj się za nie wiadomo kogo RE: ChatMod - M_Ceslav_V - 11-13-2017 (11-13-2017, 13:25)Oskier napisał(a): dam sobie reke uciac ze w wieku 9 lat tez nie byles takim cwaniaczkiem z jezyka polskiego I byś teraz K***a nie miał ręki (cytat z "chłopaki nie płaczą") Nie no ja akurat z ortografii zawsze byłem dobry bo dużo czytałem od 5 roku życia (11-13-2017, 13:30)Cookie_Dworf napisał(a): Mam propozycję masio, skończ z tymi swoimi durnowatymi pomysłami i nie uważaj się za nie wiadomo kogo Uważam się za normalną osobę jak każda inna, nie wiem o co Ci chodzi a pomysł podsunąłem Cichuskowi żeby przedyskutował z Hubem a nie Tobie RE: ChatMod - Cookie_Dworf - 11-13-2017 Ty nie podsuwasz pomysłów, Ty im rozkazujesz żeby to zrobili RE: ChatMod - Oskier - 11-13-2017 Według mnie moja ręka miałaby sie dobrze Tak jak mówiłem ta pozycja w administracji nie jest konieczna jeśli jesteś taki czuły na ortografię masz opcje wyłącz chat lub ignore nick baw się dobrze RE: ChatMod - Asriel - 11-13-2017 Znowu zaczyna się zadyma? Myślałem że poprzednio wszelkie sprawy na ten temat zostały już rozstrzygnięte. Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka RE: ChatMod - Cookie_Dworf - 11-13-2017 (11-13-2017, 13:37)Tails napisał(a): Znowu zaczyna się zadyma? Wiesz, do niektórych to nie dociera, na przykład do autora postu RE: ChatMod - Asriel - 11-13-2017 (11-13-2017, 13:39)Cookie_Dworf napisał(a):No ale wy też mu dajcie spokój. Skoro to co wtedy mu napisaliście nie pomogło, to co po się trudzić? Wasze poglądy są zbyt zróżnicowane.(11-13-2017, 13:37)Tails napisał(a): Znowu zaczyna się zadyma? Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka |