Oszustwo CD - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Nasze serwery: (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=116) +--- Dział: Classic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=92) +---- Dział: Skargi na Graczy (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=106) +---- Wątek: Oszustwo CD (/showthread.php?tid=23162) Strony:
1
2
|
Oszustwo CD - Zdr0v1X - 11-14-2016 Czemu nie chcecie dać tych 15k? Na końcu filmu jest wyraźnie napisane na tabliczce że villa za 15k na sprzedaż. RE: Oszustwo CD - JaCait - 11-14-2016 Cichy dał ci odpowiedź, więc nie musisz robić niepotrzebnych wątków RE: Oszustwo CD - Zdr0v1X - 11-14-2016 Chcę odzyskać 15k. Było pokazane, na filmie że działka za 15k. Ja nie 15, to przynajmniej 13k RE: Oszustwo CD - JaCait - 11-14-2016 15k czy 13k to zawsze jest $$$, dostaniesz działkę on bana i się ciesz, ja do Ciebie nic nie mam, ale musisz się z tą decyzją pogodzić RE: Oszustwo CD - BSRF - 11-14-2016 A skad cichy ma wziac te pieniadze? RE: Oszustwo CD - JaCait - 11-14-2016 (11-14-2016, 20:27)BSRF napisał(a): A skad cichy ma wziac te pieniadze? Cichy ma nadprzyrodzoną moc RE: Oszustwo CD - Zdr0v1X - 11-14-2016 Sam miałem serwer i wystarczy komendę wpisać jak masz plugin Więc chcę ten hajs albo działkę. RE: Oszustwo CD - _CBS - 11-14-2016 (11-14-2016, 20:43)Zdrowix napisał(a): Sam miałem serwer i wystarczy komendę wpisać jak masz plugin Więc chcę ten hajs albo działkę. Ja chce 2 stacki beaconow i troche glow. Koncert zyczen sie zaczyna. Pogodz sie z tym ze nic nie dostaniesz bo ta tabliczka nic nie znaczy - mogliscie sobie ustalic inna cene. Cichy nie wprowadza nowych pieniedzy na serwer. Zamiast truc dupe, idz sobie zarob kase czy cos. Masz nauczke na przyszlosc RE: Oszustwo CD - Cichusek - 11-14-2016 nie moge zrobic czegos takiego, bo to jest sztuczne generowanie pieniedzy. zalozmy, ze zyczylbys sobie za ta dzialke 1mln i dobrze wiesz o tym, ze nikt ci tyle nie da, ale znalazlby sie gracz, ktory cie oszuka i uda, ze kupuje ta dzialke. tez bys sobie zyczyl ode mnie odszkodowania w takiej wysokosci? nawet jakbys napisal mu, ze chcesz te 15k, to nie moge ci ich od tak po prostu dac, tylko jedyne co moge to zwrocic ci dzialke w takiej postaci w jakiej teraz jest. kiedys oszust wyczyscil taka dzialke po sprzedazy i gracz juz z powrotem nie chcial tej dzialki, wiec trzeba tez sie z tym liczyc gdy sie ja sprzedaje. RE: Oszustwo CD - Zdr0v1X - 11-14-2016 (11-14-2016, 20:49)Myszak napisał(a):(11-14-2016, 20:43)Zdrowix napisał(a): Sam miałem serwer i wystarczy komendę wpisać jak masz plugin Więc chcę ten hajs albo działkę. Hahahahaha bo to takie łatwe... 15k i nic się nie stało. Oddajcie pieniądze i będzie po wszystkim... Albo działkę. Macie to pewnie w du*ie, bo wy sb zrobicie to VIPem, łatwym zarobkiem, a ja muszę budować budynki, które sprzedaje z zyskiem może 3k. Kupuje to soba 1 na 200 odwiedzających działkę. Nie raz dostałem Mute'a za spam, że sprzedaje działkę. I co każdy mnie będzie osuzkiwał i mam jakiś sens grania? A wy tylko powiecie, że mogłem się coś tam spytać, chociaż jest wyraźnie napisane VILLA ZA 15K. Ale wy "Nie, koncert życzeń". Ja też chciałbym głowę. I właśnie po nią może zbieram pieniądze. Ale wy nieeeee, bo połowa forum "masz się z tym pogodzić". Dajcie mi każdy po 15k i napiszcie na serwerze, że daliście 15k i to was nie obchodzi lub nie chcecie tych pieniędzy. To jest trochę wielka sumka, mogę sb za tyle kupić miecz, albo set - oczywiscie z enchantem. "Sztuczne generowanie pieniędzy" Bożeeee, to weźcie jemu hajs i dajcie mi. Trudne? Komendą /money warp dudusxp 15000 i zróbcie /money for Zdrowix 15000. Sztuczne generowanie, gdy można tylko przeniesc piniądze z konta dudusxp do Zdrowix. Widzę, że duży problem. (11-14-2016, 20:57)Cichusek napisał(a): nie moge zrobic czegos takiego, bo to jest sztuczne generowanie pieniedzy.Okej, to chcę odzyskać działkę, bo wiem że nadal ona stoi. Oddacie mi działkę? I znów będę miał 2 działki. Byłoby fajnie. Sam oszust właśnie pisze wiadomości "sprzedam działkę kto chce pisze 222" |