?!?!?!? Hayer - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Nasze serwery: (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=116) +--- Dział: Classic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=92) +---- Dział: Problemy Graczy (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=105) +---- Wątek: ?!?!?!? Hayer (/showthread.php?tid=11218) |
?!?!?!? Hayer - FreeX - 10-21-2014 Witam administrację, dziś przed chwilą hayer mi dał mi perma za Omijanie bana, który mi się skończył w niedziele, ja go nie omijałem, bo mi się skończył w niedziele o 14:17 i gram normalnie od niedzieli o 15:00 a tu mi z permem wyjeżdża Hayer.... Hayer odbanuj RE: ?!?!?!? Hayer - Bzyczek2001 - 10-21-2014 Bez powodu pewnie by cię nie zbanował.. Może daj ss'a z banem ? RE: ?!?!?!? Hayer - Hayer - 10-21-2014 Co ty nie powiesz? RE: ?!?!?!? Hayer - FreeX - 10-21-2014 Kurde Sory o to chodzi XD błagam wybacz, ja nie grałem tylko po działkach chodziłem żeby mi działek nie usunęło jak 12andik12. Odbanuj błagam wybacz już tych cheatów nie mam, i tak szczerze powiem że dopiero teraz wprawiłem się w grę na tym serwerze. Czekałem na Unbana 10 dni, żebym mógł grać długo a teraz? Perm co wbijałem wcześniej, to na 2-3 minuty. RE: ?!?!?!? Hayer - Hayer - 10-21-2014 Zapraszam do lektury. Ułożone odwrotnie (tzn. pierwsze posty to są te najnowsze), więc polecam czytać od dołu. FreeX napisał(a):to znaczy że dostane unbana? FreeX napisał(a):czyli dasz unbana ? FreeX napisał(a):Cześć Hayer, możesz mi dać już tego Unbana? wywaliłem przecież już ten narkotyk huzuni XD. FreeX napisał(a):Siemka, przemyślałem cheaty i wywaliłem je z kompa, proszę cię o Unbana lub skrócenie czasu bana, bo się bardzo nudzę i przemyślałem wszystko i huzuni nie mam już, nie warto mieć cheatów na taki zajefajny serwer, bo potem będzie się żałowało, i ja tego błędu nie popełnię nigdy. FreeX napisał(a):Dotarło do mnie, i nie będę już cheatował, bo nie warto, ponieważ to najlepszy serwer, na jakim grałem, obiecuję okrągłe 0 cheatów, jak możesz to się zastanów na skróceniu bana, bo do mnie dotarło. FreeX napisał(a):A ja na 10 ale to mój 2 ban, nie 1 jak u niego, u mnie ostatnie ostrzeżenie, więc nie będę (za przeproszeniem) debilem, i odinstaluje to huzuni. FreeX napisał(a):on też aure miał , czyli jest po = z nami, ja ban, on ban, XD czyli ta walka była niepotrzebna :C. Na ile on ma bana ?[Jedna nieznacząca wiadomość z serii "juz nie będę cheatował"] FreeX napisał(a):THX za czasowy jestem ci winny przeprosiny Więc przepraszam bardzo. FreeX napisał(a):Kurde sory za aure, wywale to z kompa, i już skończe z pvp wogóle, Proszę, zmień na czasowy ban, ulubiony mój serwer i fajne rzeczy mam i Vipa. Sorka całą administrację za to, proszę zmień na czasowy. Za 1 razem sądziłem że jeszcze, ale teraz już zrozumiałem, błagam to ulubiony serwer, sorka weź na czasowy ten ban. [Wyżej posty po DRUGIM banie FreeX'a] FreeX napisał(a):Nie działa pisze. You have Been temporarily baned the 05-10-2014 at 103:32 by Hayer from this server, you where banned for: Reason Cheaty. This ban ends in 3 days, 17 hours, 5 mins, 9 secs XD z dokładnością. FreeX napisał(a):Kiedy ci pasuje bo może mi nie chcesz przepuścić lub czasu nie masz, usunąłem już to dziadostwo huzuni zaprzeproszeniem. FreeX napisał(a):Spoko za ten czas kombinowania jak możesz to spróbuj Z Unbana XD spoko gracz z cb. FreeX napisał(a):FreeX napisał(a):Cześć hayer, możesz mi skrócić bana do 2/3 dni z tych 5? chciałem zobaczyć jak działa to huzuni. Odinstaluje to i przejdę na minecraft 1.7.5 albo na 1.8. Niemam najmniejszego zamiaru, żeby się bawić w kobra47, co miał 1 bana i się nie nauczył że powinien to odinstalować sorki za cheaty całą administrację, cheaty pobrałem wczoraj a 1 raz odpaliłem dziś, usunę to też dziś. FreeX napisał(a):Cześć hayer, możesz mi skrócić bana do 2/3 dni z tych 5? chciałem zobaczyć jak działa to huzuni. Odinstaluje to i przejdę na minecraft 1.7.5 albo na 1.8. Niemam najmniejszego zamiaru, żeby się bawić w kobra47, co miał 1 bana i się nie nauczył że powinien to odinstalować sorki za cheaty całą administrację, cheaty pobrałem wczoraj a 1 raz odpaliłem dziś, usunę to też dziś. [Normalny porządek] Można było poczekać 10 dni? Byś nie miał perma. RE: ?!?!?!? Hayer - FreeX - 10-21-2014 Ale odbanuj, proszę sprawdź nawet ile czasu przebywałem co.,, omijałem bana " na 4 minuty max odbanuj nie bądź taki. RE: ?!?!?!? Hayer - HubPlayGames - 10-21-2014 Ja nie wiem... takich fajnych ludzi jak on banować. I to jeszcze perm. Na waszym miejscu zastanowilbym się nad tym jak niwelować cziterów, a nie banować spx ludzi, który są mili, uprzejmii, a że chcialo im sie pograć to siła wyższa... Taką kill aurę jak cyprian2000 czy PowerMax to trudno zbanować, a takich ludzi to banujecie ot tak RE: ?!?!?!? Hayer - Frost - 10-21-2014 Chciałem zobaczyć jak działa huzuni - 1 ban Kurcze sory za aurę, jakoś się sama na kompa wgrala i sama się jakoś używała ;/ Jeżeli widzę to na 300% wywali cheaty a tego nie zrobił (10-21-2014, 15:42)Hubertsawicki napisał(a): Ja nie wiem... takich fajnych ludzi jak on banować. I to jeszcze perm. Na waszym miejscu zastanowilbym się nad tym jak niwelować cziterów, a nie banować spx ludzi, który są mili, uprzejmii, a że chcialo im sie pograć to siła wyższa... Ale on jest cheaterem... Gadasz żeby niwelowac cheaterow, ale nie spx ludzi, czyli jak ja będę miał huzuni to jestem święty i nie można mnie zbanowac tak? RE: ?!?!?!? Hayer - FreeX - 10-21-2014 Frost a jakbyś ty perma miał? RE: ?!?!?!? Hayer - Frost - 10-21-2014 To bym za pierwszym razem usunął cheaty i przeprosilbym że ich używałem i albo UB będzie albo nie, jeżeli nie, to trudno, zmienię serw |