![]() |
Walentyno ! - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Sky-Land.pl (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Eventownia (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=205) +--- Wątek: Walentyno ! (/showthread.php?tid=39252) |
RE: Walentyno ! - beniutki - 02-17-2019 ZiiZ nwm po czym stwierdziłes ze razem z kniperem mamy kopie drzewa ioooi, gdzie on na początku miał prace z creative ,potem nagel zminił na takie drzewo gdzie jest napis z banerów jak u nas i serce z boku xd No ale nic cb sie nie przekona najwyrazniej, nawet oceny jurii pod uwage chyba nie bierzesz pozdro.... NIech wygra gościu, ktory zobaczył nasze drzewo i opinie innych o nim i nagle zmienił swoja prace na inną, dał napis z banerów gdzie mielismy go tylko my i kenvi bo jej zrobiłem i na tym sie skonczyło.Potem pojawiła sie jego praca z banerami i sercem z boku jak unas xd RE: Walentyno ! - kenvi - 02-17-2019 (02-17-2019, 15:10)beniutki napisał(a): ZiiZ nwm po czym stwierdziłes ze razem z kniperem mamy kopie drzewa ioooi, gdzie on na początku miał prace z creative ,potem nagel zminił na takie drzewo gdzie jest napis z banerów jak u nas i serce z boku xd ^.^ potwierdzam RE: Walentyno ! - Kniper03 - 02-17-2019 ZiiiZ mam nadzieje ze nie narzucasz mi i beniutkiemu kopiowania drzewa , poniewaz to absurd ze wzgledu na to ze my jako 1 mielismy napis z banerow i serce z boku , mam na to wielu swiadkow i nie pozwole zeby jakis idiota ioooi1234 kopiowal sobie dobrowolnie nasza prace w ktora wlozylismy wiele wysilku... I ona ma miec 1 miejsce ?! Jestem oburzony... RE: Walentyno ! - ziomus11 - 02-17-2019 kniper a tak wg to chyba wlasciciel dzialki dostaje tylko svip a nie 2 ale moze sie myle ziiiz poprawi mnie bo nie bylo nic o tym nawet napisane RE: Walentyno ! - beniutki - 02-19-2019 I co ? widze ze nic nie idzie w kierunku rozwiązania konkursu... RE: Walentyno ! - kenvi - 02-20-2019 ZiiiZ, co z wynikami? bo nie widać skutku... RE: Walentyno ! - kenvi - 02-21-2019 Odswiezam. Każdy się niecierpliwi, czy zamierzasz cos z tym zrobić? RE: Walentyno ! - ZiiiZ - 02-22-2019 tak wybaczcie brak czasu nie trzeba bylo odswierzac wiecie pracuje itp no po prostu pozatym posialem gdzies kody no ale Sie znalazly na szczescie nie trzeba nowych ![]() (02-22-2019, 21:19)ZiiiZ napisał(a): tak wybaczcie brak czasu nie trzeba bylo odswierzac wiecie pracuje itp no po prostu pozatym posialem gdzies kody no ale Sie znalazly na szczescie nie trzeba nowych spam w watku byl nie potrzebny teraz musze szukac prac wiec oglaszajac jednostronnie wygrywa Kniperek z beniutkim ale ze ich jest dwoch a glowna nagroda jedna postanowilismy wraz z juri ustawic ich na drugim miejscu i dac po svipie na dowolny tryb ich praca kosztowala najwiecej wkladu i poswiecenia i najbardziej przypomina logo serwera oraz serduszko jest ladne ! dlaczego ich praca a nie ioooi poniewaz ioooi mial gotowe drzewko wiec duzo mniej wkladu i jesli chodzi o kopiowanie to tylko pomysl z bannerami nie wiem ktora strona skopiowala to ale logo serwera to nie bannery a ladne drzewko i to mialo znaczenie. duzo glosniej bylo o glowna nagrode [dzialke warta sporo mojej pracy wkladu i serca] i tan maly biurowiec trafi do Teorii co prawda praca teorii nie ma nic zwiazanego z logo serwera wprzeciwienstwie do ziomus11 ale jurii jednoglosnie zdecydowalo ze Teorii wlozyl w to wiecej serca o co nam chodzilo na walentynki ![]() ![]() 1 miejsce Dzialka -2 ; 6 laduje w rekach gracza Teorii 2 miejsce primo 2 kody svip <po jednym na glowe> na dowolny tryb Sieci serwerow ![]() ![]() Kniper03 i beniutki dziekuje za udzial w konkursie nagrody do odebrania od dzis w razie problemow prosze o kontakt tu na forum to sie jakos zgramy ![]() ![]() RE: Walentyno ! - kenvi - 02-22-2019 (02-22-2019, 21:19)ZiiiZ napisał(a): tak wybaczcie brak czasu nie trzeba bylo odswierzac wiecie pracuje itp no po prostu pozatym posialem gdzies kody no ale Sie znalazly na szczescie nie trzeba nowychGratulacje chłopaki! |