Hmmm... To sobie nie pogram... - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Inne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Minecraft - Ogólne (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=137) +--- Wątek: Hmmm... To sobie nie pogram... (/showthread.php?tid=19864) |
RE: Hmmm... To sobie nie pogram... - Asriel - 04-20-2016 Po prostu je uruchomić, naciskając na nie. RE: Hmmm... To sobie nie pogram... - Iam - 04-20-2016 Wszystkie 3 uruchomiłem, testowałem po kolei czy gra działa - nie działa. Czy przypadkiem źle gdzieś postąpiłem? RE: Hmmm... To sobie nie pogram... - Asriel - 04-20-2016 A czy zainstalowałeś sterowniki? RE: Hmmm... To sobie nie pogram... - Iam - 04-20-2016 Udało mi się zacząć instalować jeden z nich, ale wyskoczył wówczas błąd. RE: Hmmm... To sobie nie pogram... - Asriel - 04-20-2016 Próbowałeś wyczyścić rejestr? Czy z pozostałymi też się tak dzieje? RE: Hmmm... To sobie nie pogram... - Iam - 04-20-2016 Sorki, że tak dużo o rzeczy się pytam, natomiast jak czyści się te rejestry? Jeden zestaw plików po kliknięciu na nie dwa razy i naciśnięciu "Tak" w zgodzie na zmiany na kompie w ogóle nic nie robi. C++ 2005 robi błąd podczas instalacji. C++ 2008 robi (ScreenShoty 1 do 3) RE: Hmmm... To sobie nie pogram... - Asriel - 04-20-2016 C++ 2008 W porządku. C++ 2005 Coś się wymyśli. NET 3.5 Instalowałeś? RE: Hmmm... To sobie nie pogram... - FLP - 04-20-2016 Och... Masz stary komputer. 7 niby na nim działa, ale nigdy nie wiadomo czy każdy sterownik zadziała. Jeżeli oddałeś do serwisu to ktoś, kto naprawiał powinien zainstalować wszystkie sterowniki, a jeżeli na 7 one nie działają, to zainstalować XP... Zapewne zainstalowano Ci nieoryginalne lub w ogóle nieaktywowane oprogramowanie (Windows 7). Eh, sam tak miałem i lepiej nie polegać na usługę formatu i instalacji systemu za 50 zł. Co do tematu, to sam nie wiem. Masz komputer stacjonarny, a przecież niemożliwe jest, że karta graficzna jest z serii Mobility Radeon (sama nazwa wskazuje, że to wersja mobilna - laptop). Dobrze by było, jakbyś po prostu zajrzał do komputera na własną rękę i spojrzał na kartę graficzną, poszukał na niej oznaczenia modelu itd. Komputer czasami może źle pokazywać zainstalowany sprzęt, z powodu nieprawidłowych sterowników. RE: Hmmm... To sobie nie pogram... - Iam - 04-20-2016 Ja jako tako samemu nic nie zdziałam, bo jestem 14-letnim chłopakiem korzystającym z komputera dziadka. To on musiałby pójść do tego "fachowca" i przywrócić XP'ka. I zgadza się, komputer ma 15 lat już. RE: Hmmm... To sobie nie pogram... - Asriel - 04-20-2016 FLP, chciałem poszukać sposobu, aby załatwić to bez konieczności formatu i zmiany systemu. Nie wydaje mi się aby komputer źle pokazywał zainstalowany sprzęt, bo identyfikatory i producent się zgadzają. Zalecił bym jeszcze, usiłować zainstalować jakoś te sterowniki, a jeżeli by to nic dało, to będzie trzeba znaleźć inny sposób (nie wiem, może faktycznie sterowniki nie do tej karty) a jak już nic nie zadziała, to pozostaje jedynie zmiana systemu... |