![]() |
Propozycja - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Nasze serwery: (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=116) +--- Dział: Classic (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=92) +---- Dział: Propozycje (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=104) +---- Wątek: Propozycja (/showthread.php?tid=40187) |
RE: Propozycja - shenna - 06-09-2019 (06-09-2019, 10:52)PanGawrosz napisał(a):(06-09-2019, 10:45)shenna napisał(a): jestem na nie, dlaczego? ![]() ![]() Wiec nwm czemu by miala byc usunieta XD ![]() ![]() Wiec nwm czemu ja usuwac? aby komus calkowicie psuc rozgrywke w grze? Inne wersje moga nie dzialac jak powinny ![]() Wiec lepiej nie usuwac tej wersji ![]() RE: Propozycja - KSL9 - 06-09-2019 Nie mam zdania RE: Propozycja - ZiiiZ - 06-09-2019 najlepszym silnikiem na mc shenka byl 1.7.x-1.8.x RO2 ten poprzedni te nowsze dzialaja tylko stabilnie z pojedynczych wersji np 1.9 to tylko 1.9 multisislnik mozna zastosowac do lobby ale same serwery nie powinny ich miec RE: Propozycja - Tomek2209 - 06-09-2019 Niewiem jak wy ale mi różne wersje mc crashowały na tym serwie ( sprawdzałem 1.12 , 1.12.2 i pare innych ) a 1.8 działa mi znakomicie Wiem że huzuni jest na 1.8 ale jeśli ktoś nie chce bana to po prostu go nie używa RE: Propozycja - PanGawrosz - 06-09-2019 (06-09-2019, 12:41)Tomek2209 napisał(a): Niewiem jak wy ale mi różne wersje mc crashowały na tym serwie ( sprawdzałem 1.12 , 1.12.2 i pare innych ) a 1.8 działa mi znakomicie Mi chodzi aby usunąć werje 1.8 aby było mniej cheaterów Tomek co do ,, że jak chce dostać bana '' Mi nie chodzi o bany tylko chodzi mnie o wkurzanie mnie piszą np ,, idę do kopac dixy na x ray'' Albo jestem na pvp i widzę jak ktoś bije się z jakim graczem a 2 ma hax A 2 powód aby coś się stało fajnego na tym serwerze bo np. ja mi się już zaczyna nudzić ten serwer bo nie dzieje się nic nowego [Wiem zostały wprowadzone te głowki] a jak by weszły te nowe bloki budowalane jak i posiadać elytre bo mi to chodzenie do jungli Lub biomu ze zbitym lodem jest to długie a mieć elytre [ za 100k ] Fajnie się nią lata i byłoby szybsze się poruszanie do biomów róznych [ nie mówie tylko tu o surowcowe ] fajnie też było by w nethrze takie coś wprowadzić RE: Propozycja - Asriel - 06-09-2019 (06-09-2019, 12:58)PanGawrosz napisał(a): Mi chodzi aby usunąć werje 1.8 aby było mniej cheaterów xd ? (06-09-2019, 12:58)PanGawrosz napisał(a): A 2 powód aby coś się stało fajnego na tym serwerze bo np. ja mi się już zaczyna nudzić ten serwer bo nie dzieje się nic nowego Te parę nowych klocków też ci się szybko znudzi. A Elytra na MP to nic więcej jak bugujący się szajs. Na jakimkolwiek serwerze bym nie grał, to wbijałem się nią w ziemię albo wypadałem po za mapę. RE: Propozycja - LutynPL - 06-09-2019 Wiecie że komentowanie tego wątka itp prowadzi tylko do straty czasu? ![]() RE: Propozycja - Kimi_Kimi - 06-09-2019 Mi pomysł sie podoba, jestem za. Ale jak to zrobicie to ja nwm XD RE: Propozycja - _DrStrange_ - 06-09-2019 Jak najbardziej za RE: Propozycja - PanGawrosz - 06-09-2019 Ehh, powiem jeszcze raz: Chce aby ten serwer był na 1.9-1.13 [Powody] -Usunąć wersje 1.8 ponieważ to jest najpopularniejsza wersja do używanie hax [ Huzuni 1.8 ] ~Zmieniejszyło by to wtedy graczy używajacych haxy -Dodać wersje 1.13 ponieważ są tam fajne bloki budowlane i nowe zwierzęta jak i enchanty dobre na różne rzeczy Chce aby dodać elytre [ Powody ] -Szybsze przemieszczanie się w dalekie miejsca np. biomy na surowcowej lub w nethrze do twierdz -Na działkach też by było fajnie oglądanie np. Wysokich budowli lub ogólnie działek Zabijaka może i używał huzuni ale już tego nie robie. Ps -Mówię nadal o trybie Classic jeśli ktoś ma propozycje odnośnie innych trybów: mówcie bo przecież wszedzie można dodać elytre ~Nie zapominajmy też o pvp z pistoletami tam elytra też mogła by być ale to np: 1k za nią ja tylko tak mówie najbardziej chciałbym ~dodać bardziej na Classic |