Propozycje - Wersja do druku +- Forum | Sky-Land.pl | Sieć Serwerów Minecraft 1.8 - 1.20 (https://forum.sky-land.pl) +-- Dział: Nasze serwery: (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=116) +--- Dział: PvP z Pistoletami (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=94) +---- Dział: Propozycje (https://forum.sky-land.pl/forumdisplay.php?fid=112) +---- Wątek: Propozycje (/showthread.php?tid=11068) Strony:
1
2
|
RE: Propozycje - minecraftrobcio - 10-12-2014 Wszystko na tak, tylko w sojuszu musi być maks 2-4 osoby bo inaczej sam gracz nie ma szans. Co headshotu ze snajperki również jestem na tak. RE: Propozycje - Cichusek - 10-12-2014 (10-12-2014, 08:51)Cichusek napisał(a): nie chce zakladac osobnego tematu, wiec spytam tutaj: nikt nie czyta mojego postu tylko odpowiada na temat na ktory juz wyrazilem swoja opinie sojusze chcialem dawno temu wprowadzic, juz o tym pisalem, ale nie mam mozliwosci takiej, wiec ich nie bedzie. a headshot ze snajperki jest (leci petarda) i kiedys byly tez wieksze obrazenia ale aktualizacja gry oslabila bronie i headshot zostal zapomniany. juz go zwiekszylem. Odp: RE: Propozycje - Danajny - 10-12-2014 (10-12-2014, 08:51)Cichusek napisał(a): nie chce zakladac osobnego tematu, wiec spytam tutaj: Cichy, jest git. Wszystko gra, nie za mocne, nie za słabe. Ale i tak czasem dzieci używają je jako główną broń. Niestety. Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 Odp: RE: Propozycje - Frost - 10-12-2014 (10-12-2014, 08:51)Cichusek napisał(a): nie chce zakladac osobnego tematu, wiec spytam tutaj: Bardzo fajny pomysł, tylko na czym polega " odszkocznia " Wysłano z mojego Samsung Galaxy Trend przy użyciu Tapatalka RE: Propozycje - Cichusek - 10-12-2014 gaz pieprzowy truje i oslepia okolo na 3-5s, mozna go "uzyc" 5 razy, a pozniej sie laduje przez 60 sekund chyba ;p no i.. dziala tylko z bliska i bardzo szybko sie wyczerpuje, wiec trzeba umiejetnie go uzywac. "odskocznia", nie moglem wymyslic lepszej nazwy.. po prostu jest to taki duzy skok. strzelasz gdzies w powietrze i tam cie podrzuca. mozna uzyc chyba 2 razy, a pozniej 120s czeka sie na naladowanie. jak sie sprintuje i uzyje odskoczni to dalej cie wybije. jest to fajne bo mozna podskoczyc pod jakiegos gracza jak ci ucieka i walnac go z mieczyka ;p jest troche mocne, ale staralem sie to ograniczyc, najwyzej zwieksze czas przeladowania. (tylko vip ma to cos) RE: Propozycje - KoxGaming - 10-12-2014 Cichusek ale niektórzy gracze logają jak mają mało HP np. oski632 często loga ze snajpą ale niestety nie mam dowodów :C wystarczy zrobić tak że jak ktoś lognie na arenie pvp to go automatycznie deda. RE: Propozycje - HubPlayGames - 10-12-2014 TO NAPISAŁ/A CICHUSEK sojusze chcialem dawno temu wprowadzic, juz o tym pisalem, ale nie mam mozliwosci takiej, wiec ich nie bedzie. a headshot ze snajperki jest (leci petarda) i kiedys byly tez wieksze obrazenia ale aktualizacja gry oslabila bronie i headshot zostal zapomniany. juz go zwiekszylem. [/quote] Ale żeby dostawac 15$ za zabicie gracza prze strzał w głowę RE: Propozycje - Matusiek - 10-12-2014 (10-11-2014, 19:47)Hubertsawicki napisał(a): (...)$15 ? Według mnie snajperka i tak jest za mocna, a Wy chcecie jeszcze dla niej bonusy. Jestem stanowczo na nie, a jeżeli już, to najlepiej żeby bonus wynosiłby $2, czyli $10 (za śmierć przeciwnika) + $2 (bonus za zabicie przez strzał w głowę). (10-12-2014, 08:51)Cichusek napisał(a): nie chce zakladac osobnego tematu, wiec spytam tutaj:Jak dla mnie, gaz pieprzowy jest za mocny. Prawie każdy używa go jako główną broń, a z tego co napisałeś powyżej, to tego właśnie nie chcesz. Dlatego z pewnością trzeba go jakoś osłabić. Ja proponowałbym takie zmiany: - Zabrać mu 3 pociski i zostawić tylko 2. Przecież w realnym świecie, gdy ktoś używa gazu pieprzowego, to używa go z umiarkowaniem, a nie pieprzy, pieprzy, aż w końcu zapieprzy całe pomieszczenie. - Po co trucizna do gazu pieprzowego ? To właśnie przez nią, gaz pieprzowy stał się główną bronią i służy teraz do ataku, a nie do obrony. Dlatego proponowałbym jej usunięcie lub osłabienie jej mocy do I (Trucizna II -> Trucizna I) i skrócenie czasu jej trwania do 1-2 sekund. - Około 5 sekund to nie jest długo; jedna sekunda przypada na przeładowanie jednego pocisku. Jeżeli zmiana nr 1 zostałaby wprowadzona na serwer, to proponowałbym wydłużenie czasu przeładowania jednego pocisku na minimum 2, a najlepiej - 3-4 sekundy. - Tekstura gazu pieprzowego (i pistoletów) trochę bardzo nie pasuje do reszty tekstur (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f34ad17123d8f2ba.html). RE: Propozycje - CruQ - 10-15-2014 oglądałem jakies filmiki dzisiaj z mcpvp za czasów 1.5 i był deagle. Czy byłaby możliwosc dodania go z powrotem. Moim zdaniem fajnie jakby wyglądał tak: - 7 naboi - 1/2 sekundy co uderzenie - jedna kulka zabiera 3 hp - headshot 2x więcej hp - przeładowanie 2 sekundy - ciupke większy rozrzut niż zwykły pistolet - bez możliwosci namierzania jak przy karabinie. Jesli chodzi o karabin to jest troche zrąbany i troche za op. Zrąbany jest dlatego, że wystrzeliwywuje 3 kulki na raz i jest duży rozrzut kulek , a za op ponieważ jest przymierzanie (zbyt duża precyzja). Proponuje, żeby: - był mniejszy rozrzut kulek - brak przymierzania - żeby był w pełni autumatyczny. Ps. Pisze tu bo nie chce mi się robić nowego wątku |