UB
Witajcie. to ja FaperekRaperek. Dzisiaj dostałem bana. Bana niesłusznie dostałem. Dlaczego tak uważam? Ponieważ to było tak;
Kiedy powstał hardcore to stir wchodził na ts i rozmawiał z nami normalnie. I tak gdzieś po 2 dniu gracz Paazik sie go spytal czy połączył by wyspy ze ja moge budować na wyspie swojej i Paazika, wtedy grałem na nicku; GamingCrossnosPL... I mielismy zamiar budować dużą kaktusiarnie z graczem KAZAN77 bo on miał swoją wyspe i mogl budować także na wyspie Paazika. No i tak budujemy, była gdzies ok 22 i budujemy i raptem, wyspa skasowana... Zostałem zbanowany za to ze stir połączył wyspy ;]. Ja tylko dostałem tego bana a KAZAN77 nie dostał, lecz ja i Paazik tak... ;-; Następnie dostałem bana na Nacho_ i była nowa edycja Hc i stir mi pozwolił grać na FaperekRaperek wgl, no i ja grałem i potem znów dostałem bana, a powod; wku**wiasz mnie. I na 2 dzien UNBANA dostałem ;]. I se tak pomyślałem czy wy sobie zartujecie... No i skoro mam ub to grałem i dzisiaj dostaje bana za "mk".... Żądam ub
nie.
[Obrazek: sygnaturka.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości