Zmiana hasla.
Moje haslo na login na serwerze sky-land.pl na pvp z pistoletami zostalo zmienione. Na nicku xXSzynkaXx. Prosil bym o zresetowanie hasla. Zakupilem na ten nick vip'a. Prosil bym o jak najszybsze zresetowanie mi hasla na tym nicku. Vip'a zakupilem 1 lipca,albo 30 Czerwca. Dokladnej daty nie pamietam bo usunalem ten sms z kodem aktywujacym.
Zostalo mi 14 dni konta vip, i pierwsze 6 cyfr mojego nr. telefonu. 883-593
Widziałem jakąś podszywkę wczoraj. Pisał "włamałem się Szynce na konto C:". Nie mam screena niestety, ale myślę, że data zakupienia VIPa wystarczy. :/
Niedostępny
nie widze tego telefonu w bazie danych, nie popelniles zadnej literowki?
[Obrazek: sygnaturka.png]
Cichusek sry podalem zly numer. Wyslalem smsa z telefonu,ale niestety nie pamietam numeru. Ale jak widzisz zostalo mi zmienione haslo a wczoraj byla podszywka, aktualnie na serwerze gram pod nickiem MrKUBI gdyz nie moge grac na xXSzynkaXx zapytaj nie wiem FLPlayGamesAgain,albo MrsCoockie oni wiedza ze mnie wczoraj nie bylo na serwerze jako xXSzynkaXx tylko jako MrKUBI. Prosze cie Cichusek zrestartuj mi hasla.

A i wydaje mi sie ze ten numer ma 11 cyfr bo aktualnie znajduje sie w Niemczech i wysyalem sms'a z telefonu mojego ojczyma. Nie wiem czy to cos pomoze,ale lepiej zebys wiedzial,
eh sprawdzajac to przy okazji zlagowalem lobby, chyba wypada wyczyscyc z niego pliki graczy xd

znasz moze tego gracza: mati12359?
wczoraj pomiedzy 11 a 15, moze tez pozniej.. logowano sie z adresu ip jakiego uzywal ten mati.
Tak znam,zapraszal mnie na swoj serwer a pozniej dal mi bana a powod dal "hahahaha lamus" zdziwilo mnie to i dlatego chcialem wbic na sky-landa sprawdzic czy mi nic nie przerjestrowali,ale niestety moje haslo zostalo zmienione Sad nic na to nie poradze. Dlatego prosze zrestartujesz mi moje haslo?
wysylam haselko na pw.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości