04-27-2014, 10:19
otóż mam taką cudowna sprawę. wchodzilam na classik 6dni temu i wszystkie moje 3 dzialeczki staly sobie pięknie, bylam na wszystkich, gdyz przenosilam surowce z 2 ,,kolonialnych,, do glownej. wszystko super wszystko swietnie, wchodze dzis i patrze a tutaka informacja mnie spotkala wpisuje /dom pojawiam sie na 1 kolonialnej - ok wpisuje /dom:2 i szok to byl adres na glowna ale wrzucilo mnie na 2 kolonialna. zdziwilam sie ale wpisuje /dom:3 i co - ,,nie posiadasz 3 dzialki,, poprostu sie troche wkurzylam, dzialki mialy byc usuwane po 14dniowej nieobecnosc a nie 6! to byla moja glowna dzialka mialam tamwszystkie prawie surowce - mnostwo sndsoulu, 3podwojne skrzynki diaxow, skrzynka kox-jablek. mnostwo redsstona zlota zelaza lapisu, jak i roznych innych surowcow, ale mialam tez tam wszystkie moje enchanty, nad ktorymi to meczylam sie niezmiernie dlugo, hordy kilofow, mieczy, zbori zakletych nke na 1 ale np kilof niezniszczalnosc 3 jedwabny 1 szczescie 1 wydajnosc 3 coz mialam takich duzo generalnie kilka skrzynek pozaklinanych itemkow diaxowych, i jak tu sie nie wkurzyc!? wchodze patrze - ni ma mojej dzialki i itów na które pracowalam większosc czasu na tym serwie!