Wiele osób ucieka kiedy ma mało hp poprzez wylogowywanie się z serwera i zazwyczaj robi to za pomocą botów! Wnoszę o dodanie modyfikacji jaka jest na wielu serwerach, a mianowicie po wylogowaniu się na arenia pvp gracz zamienia się w npc, którego można zabić i wypadają z niego rzeczy gracza, które on sam traci. Taki plugin jest już na wielu serwerach więc przemyślcie sprawę. ;>
ej bezkitu potwierdzam... zanim weszla 1.7.4, ale juz na nowym spawnie, na potach, złapałem diaxowego... dalem mu 2 hity siłą, mieczem ostrosc 4 + odrzut 3 , a po trzecim by na 100% padł, ale zanim zdążyłem go trafić, decydującym hitem, on się wylogował... zdobyłbym diax set + diax miecz, wszystko na enchancie... i to jest wredne...
dziękuję wszystkim którzy to pykają, i mam aż.. DUŻO punktów... dziękuję, i proszę o jeszcze... DZIĘKUJĘ!
Jak cholera podczas nawalanki na Classicu Prawie żem bym rozwalił taką hiene. Podczas walki się wylogował. A miałbym diamentową zbroje i miecz. Jak ma się ochote kompa za okno wywalić
no fakt... ale ogarnij: starasz się zdobyć coś na pvp, waląc graczy jak leci... ale że na pvp najczęściej same noopy to czekasz asz jakis diaxowy wpadnie... a gdy juz sie tak zdarzy, to TEN KASZTAŃSKI HARDKORE ucieka!! i to jest niby kozackość?? ja nawet jak gine, to nie uciekam...
dziękuję wszystkim którzy to pykają, i mam aż.. DUŻO punktów... dziękuję, i proszę o jeszcze... DZIĘKUJĘ!
Zgadzam się. Na tym serwie biłem żelaznego gościa który chciał uciec ale go biłem i nie mógł się kompletnie ruszyć (pewnie słaby komp lub net=lagi) i jak już miał mało hp to się wylogował. Na zbroi mi nie zależało bo wtedy miałem jeszcze też żelazną, ale on miał koksy po jakimś diaxowym który padł przez dobicie od kogoś (nie opłacało mi się rzucać na tego co miał jego zbroję bo jego zbroja była podniszczona). Wkurzyło mnie to niemiłosiernie i proszę o wgranie właśnie combatlog bo o to chyba wam wszystkim chodzi. on polega na tym że osoba która jest w walce jak się wyloguje to zostaje automatycznie zabita i dropi itemy (to w sumie zależy od wersji chyba) i podczas walki nie można też wpisywać komend.
Nie wiem czy nadal jest utrzymywana taka "zasada" że PvP to tylko dodatek(chyba wiecie o co chodzi)
Poczujcie potęgę kapitalizmu!
Tylko nie na skyblocku ;p
Chociaż...
Ale zeby na zwykłym PvP można było /dom, bo tajne jest XD
Na mini może wylaczcie/zabezpieczcie poganie bo tam trochę diaxowych
Don't be so serious. Please.
Masz Racje Cho raz Prawie dedlem gracza w diax zbroji po wejsciu na serwer zapytałem ile miał hp i odpisał : zostalo mi 1 serce
Rak bez pośpiechu , ale...