Vipy
Star 
Hej,
Proponuję możliwość posiadania dwóch prac jednoczenie dla vipów. Cool Diamond
Drobna zmiana a jednak fajna zachęta do zakupu rangiWink
  Odpowiedz
zastanawiam sie czy to za mocne nie bedzie w przypadku polaczenia gornik+zabojca.. ogolem nie wiem czy posiadanie dwoch prac w jakimkolwiek
polaczeniu juz nie bedzie mocno op..
  Odpowiedz
A według mnie dodatki jakkolwiek ułatwiające grę nie powinny być dostępne za pieniądze, niezależnie od kwoty. Ewentualnie można zrobić to za darmo dla VIP-ów, a dla graczy za opłatą, chociaż to też nie jest idealne rozwiązanie Tongue
  Odpowiedz
(09-29-2025, 07:45)_CBS napisał(a): A według mnie dodatki jakkolwiek ułatwiające grę nie powinny być dostępne za pieniądze, niezależnie od kwoty. Ewentualnie można zrobić to za darmo dla VIP-ów, a dla graczy za opłatą, chociaż to też nie jest idealne rozwiązanie Tongue
ja i tak nie widze tego ze masz gornika i dodatkowo zabojce.. za wszystko zarabiasz praktycznie, jezeli idziesz w calosci w gornika. znow to jest malo realne, ze pracujesz na 2 zawody. zadne rozwiazanie dodania dwoch prac - czy to za gotowke czy za free nie jest idealne ani dobre. tym bardziej, ze polaczenia obecnych prac daja ci za wszystko pieniadze, no moze oprocz kowal+….
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości